در این مقاله از مدیرنو به 10 دلیل اهمیت آموزش نیروی انسانی در سازمان ها و صنعت میپردازیم و چگونگی برنامه ریزی آموزشی کارکنان در سازمانها را شرح خواهیم داد.
آموزش نیروی انسانی فرایندی است که به منظور توسعه و بهبود عملکرد افراد در سازمانها انجام میشود. این فرایند شامل انتقال دانش، مهارتها، نگرشها و رفتارهای مورد نیاز برای اجرای بهتر واجدانه و مؤثر وظایف و مسئولیتهای شغلی است. هداف آموزش منابع انسانی شامل بهبود عملکرد فردی، افزایش رضایت شغلی، توسعه حرفهای، ارتقاء مهارتها و افزایش بهرهوری سازمانی میباشد. این امر نقش بسیار مهمی در توسعه و پیشرفت سازمانها و جوامع دارد و به عنوان یک سرمایه انسانی اساسی در پیشبرد اهداف و رسیدن به موفقیتهای بلندمدت شناخته میشود.
برای برنامه ریزی آموزشی موفق برای کارکنان در سازمانها ابتدا باید نیازهای آموزشی آنها شناسایی شده، منابع مناسب فراهم شده، روشهای آموزشی متناسب انتخاب شده و ارزیابی منظم از پیشرفت و عملکرد افراد انجام شود. این فرآیند میتواند شامل دورههای آموزشی، کارگاهها، مشاورهها، راهنماییها و توسعه مهارتهای عملی باشد.
دلایل اهمیت آموزش و توسعه مهارتهای نیروی انسانی
به گفته Deloitte، سازمانهایی که فرهنگ یادگیری قوی دارند، 92 درصد بیشتر احتمال دارد که نوآوریهایی در محصولات یا بهبود فرآیندهای سازمان به وجود آورند و این سازمانها در مجموع 52 درصد بهرهوری بیشتری دارند. با این حال، 59 درصد از کارکنان ادعا میکنند که هیچ آموزشی در محل کار ندیدهاند و مهارتهای مورد نیاز برای انجام کارشان را، به صورت خودآموز فرا گرفتهاند.
بنابراین اهمیت آموزش نیروی انسانی و برنامه ریزی آموزشی کارکنان در سازمانها و صنعت را نمی توان نادیده گرفت. این امر بر نتایج مستقیم و غیرمستقیم سازمان ، از بهرهوری، درآمد، خروج نیروی کار و موارد دیگر تأثیر دارد. با وجود اینکه سازمانها اهمیت آموزش نیروی انسانی در محل کار را برای رشد حرفهای، ارتقاء مهارت و بهبود تیم تأیید میکنند، این روند کنجکاوی کارکنان را که بر مهارتهای خودآموز تکیه میکنند، برجسته میکند. این را میتوان به شرکت هایی نسبت داد که آموزش کارکنان را به عنوان یک هزینه به جای سرمایه گذاری می بینند. بسیاری از سازمان ها نیز باید سطوح فعلی خروجی و بهره وری را قبل از تمرکز بر فرصت های یادگیری و توسعه حفظ کنند.
اهمیت دادن به آموزش نیروی انسانی و فرصتهای توسعه یکی از ویژگیهای اساسی سازمانهای موفق است که آنها را قادر میسازد تا اعضای تیم خود را ارتقا داده و سطح بهرهوری را نیز افزایش دهند. این برنامهها، سرمایه گذاریهای استراتژیک در کارکنان سازمان بوده که به فرهنگ بهبود مستمر و سازگاری بیشتر کمک میکنند.
فرق بین نیروی انسانی و منابع انسانی چیست؟
منابع انسانی چیست؟
بنابراین،به طور کلی در بیان فرق آنها باید بگوییم که اصطلاح “نیروی انسانی” به افراد مرتبط با سازمان اشاره دارد، در حالی که “منابعانسانی” بیشتر به فرآیندها و ابزارهای مدیریتی اشاره دارد که برای مدیریت و بهینهسازی افراد استفاده میشود.
نیروی انسانی چیست؟
برنامه ریزی آموزشی کارکنان چیست؟
برنامه ریزی آموزشی کارکنان برای افزایش توانایی و مهارتهای آنان با کمک ابزارها برای ایجاد شایستگیهای لازم برای اجرای مؤثر نقشها، انطباق با فناوریها و متدولوژیهای جدید و کمک به رشد و موفقیت سازمان ضروری است.
- برنامه ریزی آموزشی کارکنان، ابتکارات سیستماتیکی هستند که در سازمانها طراحی شده اند تا به کارکنان آموزش دهند که چگونه کار خود را برای به حداکثر رساندن بهرهوری موثر انجام دهند.
- مهارت های جدیدی را برای ایجاد کارکنان ماهر ایجاد کنید که بتوانند مشکلات فنی را حل کنند و در عین حال به ایجاد مسیرهای شغلی جدید برای این کارمندان کمک کنند.
- بهبود دانش سازمانی
- مهارت های بین فردی و رهبری خود را برای پرورش رهبران آینده از درون و سرمایه گذاری مجدد بر روی افراد خود تقویت کنید.
- رعایت استانداردهای نظارتی و انطباق.
انواع مختلف برنامه ریزی آموزشی کارکنان در سازمانها چیست؟
- جهت یابی
- حضوری
- محصول
- رهبری
- فنی
- مهارت های نرم
چرا آموزش نیروی انسانی اهمیت دارد؟
اهمیت آموزش نیروی انسانی و برنامه ریزی آموزشی برای کارکنان به عنوان یک عامل کلیدی در توسعه و رشد سازمانها و جوامع بسیار زیاد است و چندین عامل موثر بر آن وجود دارد.
10 دلیل اهمیت آموزش نیروی انسانی در سازمان
1. افزایش بهرهوری
برنامه ریزی آموزشی کارکنان در سازمانها منجر به افزایش توانمندیها، مهارتها و دانش افراد میشود که در نهایت به بهبود عملکرد و افزایش بهرهوری در سطح فردی و سازمانی منجر میشود.
2. تطبیق با تغییرات
با توجه به رشد سریع فناوری، تغییرات در بازار کار و نیازهای جامعه، آموزشهای لازم به کارکنان کمک میکند تا با این تغییرات همگام شوند و برای مواجهه با چالشهای جدید آماده شوند.
3. حفظ و توسعه مهارتها
ارائه آموزشهای منظم به کارکنان به آنها این امکان را میدهد که مهارتهای فنی، تخصصی و عملی خود را بهروز کنند و از جدیدترین دانشها و تکنولوژیها بهرهمند شوند.
4. جذب و حفظ نیرویانسانی با استعداد
ارائه فرصتهای آموزشی و توسعه حرفهای به کارکنان میتواند به سازمان کمک کند تا نیروهای با استعداد را جذب و حفظ کند و از اندوختهای هزینهای جلوگیری کند.
پیشنهاد مطالعه :
5. ایجاد محیط کاری مثبت
افرادی که احساس میکنند سازمان به توسعه حرفهای و شخصی آنها توجه میکند، معمولاً با احساس رضایت شغلی بیشتری در محیط کاری خود روبرو میشوند که این میتواند به افزایش میزان انگیزه و ارتباطات مثبت در سازمان کمک کند.
پیشنهاد مطالعه :
6. افزایش توانایی رقابتی
سازمانهایی که به طور مداوم به آموزش و توسعه کارکنان خود توجه میکنند، قادرند با رقبای خود در بازار رقابتی تنگاتنگ بهتر رقابت کنند. افرادی که مجهز به مهارتها و دانشهای لازم برای مواجهه با چالشهای بازار هستند، به سازمانها کمک میکنند تا در معرض فرصتها قرار گیرند و با تغییرات بازار همگام شوند.
7. کاهش نرخ اشتباه
ارائه آموزشهای منظم به کارکنان میتواند به کاهش نرخ اشتباهات و خطاها در سازمان کمک کند. کارکنانی که مهارتها و دانشهای لازم را دارند، اغلب در انجام وظایف خود دقت بیشتری دارند و در نتیجه، خطاهای کمتری اتفاق میافتد.
8. افزایش انعطافپذیری سازمانی
افرادی که به طور منظم آموزش میبینند، معمولاً برای پذیرش تغییرات و تطبیق با موقعیتهای جدید در سازمان آمادهتر هستند. این انعطافپذیری سازمانی میتواند به سازمانها کمک کند تا با تغییرات سریع و ناگهانی در محیط کاری خود همگام شوند.
پیشنهاد مطالعه :
9. ارتقاء سطح خدمات
افرادی که به طور منظم آموزش میبینند، معمولاً قادرند خدمات بهتری را به مشتریان یا سایر اعضای جامعه ارائه دهند. این میتواند به افزایش رضایت مشتریان، حفظ و تقویت روابط با مشتریان و در نتیجه، افزایش اعتبار و موفقیت سازمان کمک کند.
10. تسهیل توسعه فردی
برنامه های آموزشی کارکنان در سازمانها میتواند به توسعه و رشد حرفهای و شخصی افراد کمک کند. این امر به فرد امکان میدهد تا به عنوان یک فرد موفق و موثر در جامعه عمل کند و به تعالی شخصی و حرفهای دست یابد.
پیشنهاد مطالعه :
چگونگی برنامه ریزی آموزشی کارکنان در سازمانها
کسبوکارها بسته به اندازه سازمان، نیازها، شکافهای مهارتی، صنعت و فعالیتهای تجاری، انواع مختلفی از آن را اجرا میکنند. در اینجا لیستی از رایج ترین انواع چگونگی برنامه ریزی آموزشی کارکنان سازمانها آمده است.
1. آموزشهای اولیه شروع به کار کارمند
آموزش موثر شروع به کار کارمند، اطلاعات اولیه سازمانی را به افراد تازه استخدام شده برای آماده شدن برای نقش خود در یک شرکت ارائه میکند. برنامه شروع به کار هم برای کارمندان و هم کارفرمایان از طریق آموزش استخدامهای جدید، هماهنگی آنها برای موفقیت در نقشهای جدید، رسیدگی به هر سؤالی که ممکن است داشته باشند و کمک به آنها در همراهی فوری با سازمان سود میرساند.
در اینجا مولفه های کلیدی یک برنامه آموزشی شروع به کار آورده شده است:
- آموزشهای نیروی استخدام شده جدید شامل؛ استانداردهای دانشی، سیاست ها، رویههای ایمنی و غیره شرکت است.
- ملاقات تک به تک با رهبران تیمهای مختلف و مشارکت کنندگان فردی در سراسر تیم برای یادگیری در مورد کار آنها، ایجاد روابط و ادغام در فرهنگ شرکت.
- برنامههای یادگیری آنلاین خودگام برای آموزش فنی خاص شغل و نحوه استفاده از نرم افزار و برنامههای کاربردی سازمانی.
- آموزش عملی برای کارگران مزرعه و کارخانه که با ماشین آلات و تجهیزات کار می کنند.
- جلسات آموزش گروهی حضوری برای فعالیت های ایفای نقش و سایر روش های آموزشی سنتی، عالی برای آموزش خدمات مشتری، تیم سازی و مدیریت مشتری.
- دوره های آموزشی جهت گیری رسمی که توسط شرکت های شخص ثالث برای ایجاد مهارت های نرم یا سخت ارائه می شود.
2. آموزش حضوری پذیرش کارمند (Onboarding)
آموزش حضوری، فرآیندی است که از افراد تازه استخدام شده با منابع و دانشی که برای بهرهوری سریع در این نقش نیاز دارند، پشتیبانی میکند. مانند؛ درک مسئولیتهایشان، آشنایی با فرهنگ شرکت، نحوه استفاده از منابع شرکت، یادگیری در مورد محصولات شرکت و موارد دیگر.
در حالی که آموزش اولیه شروع به کار کارمند یک فرآیند 1-2 روزه است، فرآیند پذیرش کارمند مجموعه ای از رویدادها است که در مدت زمان طولانیتری رخ میدهد. طول مدت حضور کارکنان در این آموزش، به سازمان و نقش موردنظر بستگی دارد و میتواند از یک هفته، یک ماه تا یک سال کامل طول بکشد. Onboarding مسئول ادغام واقعی یک کارمند در یک سازمان است.
در پایان کار، یک کارمند باید احساس روشنی از مسئولیتها و اهداف خود در سازمان داشته باشد. آنها همچنین باید بدانند که چگونه منابع مورد نیاز برای انجام کارهای خود را بدست آورده و بدانند که چگونه نقش آنها به اهداف تیم و شرکت آنها کمک میکند.
در اینجا مؤلفه های اصلی برنامه های Onboarding وجود دارد:
- آموزش عملکردی برای ارائه نمای کلی از محصولات و خدمات سازمان، مشتریان و ساختار سازمانی.
- جلسات آموزشی حضوری که توسط مدیران تیم و کارشناسان تیم شما هدایت میشود.
- شرح کار و مسئولیتهای همکاران شما.
- ماژولهای آموزشی در مورد مفاهیم، برنامهها، محصولات و روشهای اصلی شرکت.
- تسهیل مفاهیم کلیدی بین نیروی تازه وارد و مدیران، برای شفافسازی انتظارات، اولویتها و موارد قابل تحویل.
- بررسی اجمالی اهداف شرکت، نمودار سازمانی و KPIهای کارکنان بر اساس شرح وظایف.
- یک برنامه 30-60-90 روزه که برای هر کارمند با توجه به نقش، اهداف و پروژههای آنها شخصی سازی شده است.
- تعیین یک دوست همراه برای استخدام های جدید تا به آنها کمک کند تا با پویاییهای اجتماعی و فرهنگ شرکت هماهنگ شوند.
3. آموزش محصول
آموزش دانش محصول به کارکنان، در مورد محصولات یا خدمات سازمان شما آموزش میدهد. این آموزش به کارکنان کمک میکند تا کار خود را به طور مؤثر انجام دهند، مانند توسعه، فروش یا بازاریابی پیشنهادات شرکت.
بسته به نقشهای مختلف کارکنان، آموزش محصول بر جنبههای مختلف تمرکز دارد و اهداف یادگیری دیگری نیز دارد. آموزش محصول، یک تیم بازاریابی را قادر می سازد تا به بازار مناسب دست یابد و یک تیم فروش به سوالات مهمی که مشتریان به دنبال آن هستند پاسخ دهند.
چند هدف متداول آموزش دانش محصول متناسب با نقش های مختلف
- آموزش محصول برای فروشندگان: با این آموزش تیم فروش خود را در مورد محصول آگاه میکنید تا بهتر بفروشند، ارتباطات خود را با مشتری بهبود بخشند، بر مخالفت های مشتریان بالقوه غلبه کرده و معاملات را سریعتر ببندند.
- برای خدمات مشتری: تیم پشتیبانی را در مورد جنبههای فنی محصول آگاه کرده تا نحوه کارکرد محصولات را بدانند.
- برای تیم بازاریابی: آموزش ویژگیهای متمایز محصول، موارد استفاده، شخصیت یک محصول برای ایجاد یک استراتژی موقعیتیابی و ارتقاء موثر.
- آموزش دانش محصول برای مشتریان: به مشتریان خود در مورد نحوه استفاده از محصول و دستیابی به نتایج عالی آموزش دهید.
4. آموزش رهبری
آموزش رهبری کارکنان سطح پایین را به رهبران آینده تبدیل میکند و به رهبران فعلی کمک میکند تا رهبری فکری و تخصص خود را حفظ کنند. توسعه رهبری چندین مزیت اساسی را برای رشد سازمانی فراهم میکند، مانند:
- حفظ و افزایش روحیه کارکنان
- ترویج تصمیم گیری بهتر
- ساخت تیم های بهتر
- بهبود سبک های رهبری
- شکوفا کردن استعدادهای داخلی
چند مرحله مهم برای برنامه ریزی آموزشی رهبری برای کارکنان:
- نیازهای رهبری شرکت را تعریف کنید. شکاف های رهبری شما کجاست؟
- با ارزیابی سطوح مشارکت فعلی و بالقوه کارکنان در سازمان، رهبران بالقوه را شناسایی کنید.
- یک طرح جانشینی ایجاد کنید و اسنادی را در مورد تمام مهارتها، دانش و آموزشهای حیاتی که رهبران فعلی میتوانند به رهبران آینده منتقل کنند، ایجاد کنید.
- برنامه توسعه رهبری خود را با اهداف سازمانی هماهنگ کنید تا اطمینان حاصل کنید که سازمان دارای افراد مناسب برای نقشهای رهبری برای تحقق اهداف است.
- انتخاب روشهای آموزشی که برای افراد شما کارآمد باشد. فرآیند آموزش بسته به اندازه و نوع سازمان میتواند متفاوت باشد، مانند مربیگری، راهنمایی، توسعه فردی، توسعه رهبری مبتنی بر گروه، چرخش شغلی و غیره.
- اندازه گیری نتایج: قبل از اجرای برنامه آموزشی، نحوه سنجش موفقیت برنامه را مشخص کنید. میتوانید اثربخشی آموزش را با معیارهای ساده مانند نرخ اتمام دوره اندازهگیری کنید، از ارزیابیهایی مانند آزمونها استفاده کنید و بازخوردهای پس از برگزاری آموزش را جمعآوری کنید.
پیشنهاد مطالعه :
5. آموزش فنی
آموزش فنی به آموزش «مهارتهای سخت» اشاره دارد. مهارت های مورد نیاز برای انجام مسئولیتهای شغلی و موفقیت در یک نقش. به عنوان مثال، برنامهنویسان به تخصص در برخی از زبانهای برنامه نویسی نیاز دارند.
سازمان مدرن بدون پشته نرم افزاری خود وجود ندارد. HCM برای موفقیت HR و افراد در عملیات بسیار مهم است. تیم های فروش و بازاریابی برای ردیابی سرنخ ها و روابط با مشتری به سیستم های CRM متکی هستند. سیستمهای ERP دهها وظیفه عملیاتی، از امور مالی، تدارکات، زنجیره تامین و غیره را خودکار میکنند.
با این حال، در حالی که این برنامههای کاربردی سازمانی، فناوری را برای دستیابی به نتایج کسبوکار فراهم میکنند، کارمندان باید بدانند که چگونه از این برنامهها و گردشهای کاری سفارشیسازی شده آنها برای دستیابی به آن نتایج استفاده کنند.
در حالی که سازمانها از کارکنان انتظار دارند که دانش پایه در مورد نحوه استفاده از این سیستمهای حیاتی داشته باشند، هر سازمانی فرآیندها و حاکمیت خاص خود را دارد که باید دنبال شود. این امر مستلزم جلسات آموزش فنی اختصاصی و پشتیبانی عملکرد بر اساس تقاضا است که کارکنان را قادر می سازد تا پتانسیل این برنامه ها را به حداکثر برسانند.
چند راه برای تسهیل آموزش فنی برای توانمندسازی کارکنان
ارتباط واضحی بین آموزش فنی، مسئولیتهای روزانه پیشرفت شغلی آنها برای حفظ انگیزه و مشارکت کارکنان در طول دوره نشان دهید.
نمونه هایی از اینکه چگونه آموزش فنی بر کار واقعی یک کارمند تأثیر مثبت گذاشته است را به نمایش بگذارید.
از کارشناسان موضوعی برای فعال کردن جلسات آموزشی مؤثر به رهبری مربی، فیلم های از پیش ضبط شده و ضبط صفحه نمایش، و ارائه مستندات دقیق فرآیند استفاده کنید.
رویه های عملیاتی استاندارد (SOP) را برای فرآیندها و گردش کار شرکت خود ایجاد کنید.
کارمندان خود را از طریق راهنمایی های درون برنامه ای مانند راهنماهای تعاملی، نکات ابزار و پنجره های بازشو، قادر به یادگیری در جریان کار کنید.
آموزش فنی باید بر حسب تقاضا در دسترس باشد. پشتیبانی عملکرد درونبرنامهای را در برنامههای زنده خود ارائه دهید، جایی که کارمندان میتوانند در زمان و مکان مورد نیاز از آن استفاده کنند.
6. آموزش مهارت های نرم
برنامه ریزی آموزشی برای توسعه مهارتهای نرم کارکنان در سازمانها بر ویژگیهای شخصی، مانند ارتباطات، حل تعارض و حل مسئله تمرکز میکنند که برای موفقیت و پیشرفت شغلی فرد ضروری هستند. در سراسر سازمان، مهارتهای نرم برای به دست آوردن مشتریان جدید، بهبود روابط فعلی با مشتری و معیارهای خدمات، و ایجاد یک تیم قویتر پویا بسیار مهم است.
مراحل برنامه ریزی آموزشی مهارت های نرم برای کارکنان سازمانها:
- تصمیم بگیرید که چه مهارت های نرمی برای کارکنان شما لازم است.
- مهارت های نرم کارکنان را از طریق خودارزیابی بررسی کنید.
- منابع مورد نیاز را بسته به نوع آموزش شناسایی کنید.
- اهدافی را برای ارزیابی اثربخشی برنامه آموزشی تعیین کنید.
- مزایای برنامه آموزشی را با کارکنان خود به اشتراک بگذارید تا آنها را درگیر کنید.
- بازخورد مستمر را به فراگیران ارائه دهید.
4 رویکرد و مدل خاص برای اجرای اهداف آموزش نیروی انسانی
رویکرد آموزش مبتنی بر اهداف (Objective-Based Training) | در این رویکرد، اهداف آموزشی به وضوح تعیین میشوند و برنامههای آموزشی بر اساس این اهداف طراحی میشوند. این رویکرد به شرکتها کمک میکند تا آموزشهای خود را با توجه به نیازهای خاص خودشان شخصیسازی کنند. |
---|---|
مدل آموزشی ADDIE | این مدل یک فرآیند پنجمرحلهای برای طراحی و اجرای برنامههای آموزشی است که شامل تحلیل، طراحی، توسعه، اجرا و ارزیابی میشود. این مدل یکی از مدلهای معروف است که به سازمانها کمک میکند تا برنامههای آموزشی خود را بهبود بخشند. |
آموزش مبتنی بر تجربه (Experiential Learning) | این رویکرد بر این ایده تأکید دارد که افراد بهترین یادگیری را از طریق تجربه مستقیم و عملی میکنند. این میتواند شامل فرایندهایی مانند کارگاهها، مطالعه موردی، وظایف عملی و تمرینهای شبیهسازی باشد. |
آموزش مبتنی بر انتقال فناوری اطلاعات (Technology-Enhanced Learning) | با توسعه فناوری، آموزش نیز از طریق فناوریهای مختلفی مانند آموزش آنلاین، ویدئوهای آموزشی، پلتفرمهای یادگیری الکترونیکی و واقعیت مجازی بهبود یافته است. |
تشریح بیشتر 4 رویکرد آموزش نیروی انسانی
این رویکردها و مدلها تنها بخشی از روشهای موجود برای طراحی و اجرای برنامههای آموزشی هستند. انتخاب رویکرد مناسب برای هر سازمان و محیط کاری بستگی به نیازها، منابع و موارد دیگر دارد. همچنین هر یک از این رویکردها و مدلها میتوانند به طور ترکیبی یا جداگانه برای طراحی برنامههای آموزشی مورد استفاده قرار گیرند، و انتخاب مناسبی بستگی به نیازها و شرایط خاص هر سازمان دارد.
به عنوان مثال، رویکرد آموزش مبتنی بر انتقال فناوری اطلاعات (Technology-Enhanced Learning) در حال حاضر به علت پیشرفت روزافزون فناوری، به یکی از موثرترین و پرکاربردترین روشهای آموزش تبدیل شده است. این رویکرد امکان دسترسی آسان به منابع آموزشی، ارائه محتوای تعاملی و چندرسانهای، امکان انجام آموزش در زمان و مکان دلخواه و امکان ارزیابی آموزش به صورت آنلاین را فراهم میکند.
همچنین، مدل آموزشی ADDIE به عنوان یکی از مدلهای پرکاربرد برای طراحی و اجرای برنامههای آموزشی، فرآیند ساختارمندی را برای سازمانها فراهم میکند که به آنها کمک میکند تا برنامههای آموزشی خود را بهبود بخشند و از اثربخشی بیشتری برخوردار شوند.
به علاوه، آموزش مبتنی بر تجربه (Experiential Learning) نیز به شرکتها کمک میکند تا افراد خود را به یادگیری عملی و تجربی تشویق کنند، که این امر میتواند باعث افزایش مشارکت فعال در فرآیند آموزش و یادگیری شود و نتایج بهتری را به ارمغان آورد.
پیشنهاد مطالعه :
سخن پایانی
اهمیت آموزش نیروی انسانی با توجه به نقش بسیار مهمی که در پیشرفت و توسعه سازمانها و جوامع دارد مشخص است.
ارتباط نزدیک با صنعت و بازار کار و درک عمیق از نیازهای آن، میتواند در طراحی برنامههای مؤثر کمک کند. اینکه آموزشها به چه میزان به نیازها و اهداف کسبوکار پاسخ میدهند، در نهایت تأثیرگذاری و موفقیت آنها را تعیین میکند.
در این مقاله از مدیرنو به 10 دلیل اهمیت آموزش نیروی انسانی در سازمان ها و صنعت پرداختیم. با توجه به اهداف آموزش نیروی انسانی در صنعت، سازمان ها و کارخانجات، باید برنامه ریزی آموزشی مناسب و جامعی را برای کارکنان خود ارائه دهند تا بهترین عملکرد را بتوانند انجام دهند و به توسعه و پیشرفت صنعت کمک کنند . اگر سازمان شما نیز نیاز به آموزش های درون سازمانی برای نیروی انسانی دارد با همکاران ما تماس بگیرید .
منبع : whatfix ، هیئت تحریریه مدیرنو