8 راه حل فوری برای اعتماد سازی در سازمان

وبینار آموزشی
شروع از 22 مهر

وبینار مهارت های ارتباطی و مذاکره

از اختلاف تا تعامل سازنده
روز
ساعت‌
دقیقه
ثانیه
تخفیف به پایان رسید.
پرسش 24 خدمتی رایگان

سطح:

تخصصی

ویدئو:

ندارد

پادکست:

ندارد
اعتماد در محل کار - چگونه اعتماد ایجاد کنیم

اهمیت و تاثیر اعتماد سازمانی بر تعهد سازمانی و رضایت و سازگاری شغلی بسیار زیاد است. این موضوع به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین و پرتکرارترین موضوعات از ابتدای همه‌گیری کرونا تاکنون مطرح شده است.

بر اساس تحقیقات Edelman” Trust Barometer” نظرسنجی که از 33000 نفر در 28 کشور انجام شد، از هر سه نفر یک نفر به کارفرمای خود اعتمادندارد. در تحقیق ادلمن مشخص شد که هرچه از طبقات بالا به پایین‌ترین سطح سازمان پیش می‌رویم اعتمادها کمتر می‌شود. تنها 64 درصد از مدیران ارشد، 51 درصد از مدیران میانی و 48 درصد از کارکنان به سازمان خود اطمینان دارند.

به‌عبارت‌دیگر، کارمندان به هم‌رده های خود بیشتر از مدیران میانی و مدیران سطح ارشد اطمینان دارند. پس در نتیجه هر چه سطح سازمانی شما بالاتر می‌رود، اعتمادکردن به کسانی که بر آنها نظارت می‌کنید برای شما حیاتی‌تر و البته سخت‌تر است.

در این مقاله از مدیرنو در مورد دلایل اهمیت و انواع اعتماد سازمانی می پردازیم. بنابراین قبل از هرچیز باید بدانیم مفهوم اعتماد سازمانی چیست؟

 

مفهوم اعتماد سازمانی چیست؟

مفهوم اعتماد سازمانی به معنای احساس اطمینان کارکنان، مدیران و سایر ذینفعان نسبت به یک سازمان است. این مفهوم شامل جنبه‌های مختلفی از جمله شفافیت، صداقت، قابلیت‌اعتماد و مسئولیت‌پذیری می‌شود.

این امر می‌تواند تأثیر زیادی بر عملکرد و فرهنگ سازمانی داشته باشد. زمانی که افراد به یکدیگر و به رهبری سازمان اطمنیان داشته باشند، همکاری بهتری صورت می‌گیرد، انگیزه‌ها افزایش می‌یابد و در نهایت، نتایج بهتری حاصل می‌شود.

عوامل مؤثر بر ایجاد و حفظ آن شامل ارتباطات مؤثر، مدیریت تعهدات، شفافیت در فرآیندها و تصمیم‌گیری‌ها و حمایت از توسعه فردی و حرفه‌ای کارکنان است.

 

دلایل اهمیت اعتماد سازمانی چیست؟

ممکن است برخی از شما قبلاً محل کاری را تجربه کرده باشید که در آن افراد غیرقابل اطمنیان، بی‌تفاوت، بی‌تعهد یا بدون ارتباطات مؤثر بوده باشند. اگر چنین تجربه‌ای داشته باشید، می‌دانید که تلاش و موفقیت در چنین محیط کاری چقدر سخت و طاقت فرساست.

اعتماد در محل کار - چگونه اعتماد ایجاد کنیم

فضای کاری منفی محیطی بسیار پر استرس و نامطلوب را برای همه ایجاد خواهد کرد و در چنین سازمان‌هایی، کارکنان استعداد، خلاقیت، انرژی و اشتیاق خود را دریغ می‌کنند. در نتیجه چنین سازمان‌هایی بهره‌وری، قابلیت‌های نوآوری، مزیت رقابتی خود و موارد دیگری را از دست می‌دهند.

پیشنهاد مطالعه: موانع برقراری ارتباط موثر در سازمان چیست؟

بنابراین به اهمیت اعتماد سازمانی پی میبریم. در ادامه چند مورد از این دلایل را ذکر خواهیم کرد.

1. بهبود کار تیمی و همکاری

اعتماد سازمانی تأثیر زیادی بر نحوه همکاری کارکنان در یک سازمان دارد. در بیشتر موارد، ارتباطات ضعیف کارکنان با سازمان اصلی‌ترین دلیل همکاری ضعیف آنهاست. اولین گام برای ایجاد محیط‌های کاری قابل اطمنیان و مشارکتی، ایجاد ارتباط باز و صادقانه در محل کار است.

اعتماد در محل کار - چگونه اعتماد ایجاد کنیم

پاتریک لنسیونی

2. بهبود همسویی سازمانی

زمانی که کارمندان به کارفرمایان خود اطمنیان داشته باشند، احتمال اینکه برای دستیابی به اهداف سازمانی با یکدیگر همکاری بیشتری داشته باشند، وجود دارد.
دستیابی به چنین فرهنگی، به‌ویژه در سازمان‌های بزرگ خیلی هم آسان نیست. برای اینکه همه کارکنان در یک مسیر واحد باشند، سازمان‌ها باید اقدامات پیوسته و ارزشمندتری را انجام داده و ارزش‌ها، مأموریت و چشم‌انداز اصلی شرکت را به کارمندان خود منتقل کنند

3. بهبود کارایی، تعامل و بهره‌وری در سازمان

بهبود کارایی و تعامل و بهره وری از تاثیر اعتماد سازمانی بر تعهد سازمانی است. بر اساس تحقیقات در مورد تاثیر اعتماد سازمانی بر تعهد سازمانی، عدم مشارکت کارکنان برای شرکت‌های آمریکایی سالانه حدود 450 تا 550 میلیارد دلار هزینه دارد. این چه ربطی به اعتماد دارد؟ زیاد!

در واقع، 96 درصد از کارکنان متعهد به مدیران خود اطمینان دارند، درحالی‌که تنها 46 درصد از کارکنان غیرمتعهد به مدیران خودشان اعتماد دارند.

اعتماد در محل کار - چگونه اعتماد ایجاد کنیم

منبع: گالوپ

مزایای اعتماد سازمانی چیست؟

تحقیقات نشان می‌دهد که مکان‌های کاری با اعتماد بالا از محاسن زیر بهره می‌برند:

  1. 50 درصد بهره وری بالاتر کارکنان
  2. 106 درصد انرژی بیشتر در محل کار
  3. 13 درصد روزهای بیماری کمتر
  4. 186 درصد عملکرد بهتر به نسبت شرکت‌هایی با سطح اطمنیان پایین

 

  • تصمیم‌گیری را راحت‌تر می‌کند

در محیط‌های کاری با اطمنیان بالا، اعتمادها دو طرفه است. به این معنا که کارمندان به مدیران خود و مدیران به تیم‌های خود اعتماددارند.

هنگامی‌که چنین فضا و فرهنگی در سازمان حاکم می‌شود، به‌احتمال‌زیاد مدیران قدرت بیشتری به کارکنان خود می‌دهند تا تصمیمات خود را مستقلاً بگیرند، و کارکنان اعتماد به نفس و شجاعت اتخاذ تصمیمات را نیز به‌دست می‌آورند.

 

  • استرس و فرسودگی شغلی را در محل کار کاهش می‌دهد

براساس تحقیقات صورت گرفته کارمندانی که به مدیران خود اطمینان دارند، 74 درصد استرس کمتر و 40 درصد فرسودگی کمتری را تجربه می‌کنند.

از آنجایی که دو عامل استرس و فرسودگی شغلی تأثیرات منفی زیادی بر انگیزه و بهره‌وری کارکنان دارد، مدیران در تلاش هستند تا راه‌هایی برای حذف چنین چالش‌های نوظهوری در محل کار خود بیابند. برای رسیدن به چنین دستاوردی، مدیران چاره‌ای جز اعتمادسازی سازمانی ندارند!

ازآنجایی‌که اعتماد سازی سازمانی از ارتباطات باز شروع می‌شود، مدیران باید راه‌هایی برای ایجاد فرهنگ‌هایی جهت تقویت شفافیت سازمانی بیابند، و آنها باید مرتباً با نیروی کار خود ارتباط مناسبی برقرار کنند تا سطح استرس درون سازمان را کاهش دهند.

 

  • وفاداری و حفظ کارمندان را افزایش می‌دهد

نتیجه فرسودگی شغلی کارکنان اغلب جابجایی و خروج آنها از کسب و کار است. علاوه بر این، طبق تحقیقات Accenture، کارمندان فرسوده ۲.۵ برابر بیشتر احتمال دارد کار و سازمان فعلی خود را ترک کنند.

همین تحقیق نشان می‌دهد که 67 درصد از کارگران ایالات متحده “گاهی اوقات، اغلب یا همیشه” احساس فرسودگی می‌کنند و 63 درصد احتمال گرفتن مرخصی بیشتر است. بروز چنین احساساتی اغلب ناشی از ترس و اضطراب در مورد کارشان است.

علاوه بر این، یک سوم از کارمندان اظهار داشتند که اگر مدیران به وعده‌های خود عمل کنند، مدت بیشتری در سازمان می‌مانند و 28 درصد نیز گفتند که در صورت رعایت شفافیت در همه سطوح، همکاری خود را ادامه خواهند کرد.

پیشنهاد مطالعه: چگونه با هدف گذاری و برنامه ریزی برای کارکنان جلوی خروجشان بگیریم؟

 

  • مقاومت در برابر تغییر غلبه می‌کند

در طول همه‌گیری کرونا، بسیاری از کارفرمایان مجبور بودند تغییرات مهمی را در فرآیندهای سازمانی و مدیریت منابع انسانی خود رقم بزنند. این اتفاق سازمان‌ها را ملزم کرد تا خود را به‌سرعت وفق داده و کل نیروی کار خود را با روندهای جدید هماهنگ کنند. اما ازآنجایی‌که اکثر مردم تغییر را دوست ندارند، جلب مشارکت و همکاری کارکنان برای موفقیت در اجرای تغییر بسیار مهم است.

ارتباطات داخلی نقش مهمی در انتقال اهمیت تغییر و هدایت افراد از طریق آن دارد. وقتی ارتباطات مؤثر باشد، اعتماد سازمانی افزایش یافته و باعث می‌شود مردم نسبت به تصمیمات و راهکارهای جدید سازمان مطمئن‌تر شوند.

  • نوآوری و خلاقیت در محل کار را بهبود می‌بخشد

وقتی کارکنان در برقراری ارتباط احساس آزادی کنند ایده‌های خود را بیان می‌کنند، و وقتی به مدیران خود اطمینان کنند، سریع‌تر دست به نوآوری زده و راه‌حل‌های جدیدی ارائه می‌کنند.

علاوه بر این، تحقیقات نشان می‌دهد که وقتی اطمینان بیشتری وجود داشته باشد، ۲۳ درصد احتمال ارائه ایده‌ها و راه‌حل‌های کارمندان بیشتر است.

اعتماد در محل کار - چگونه اعتماد ایجاد کنیم

منبع: SHRM

به یاد داشته باشید که، ترویج فرهنگ اعتماد سازمانی، به‌جای فرهنگ اجبار و ترس، همکاری را تشویق نموده و محل کاری خلاق ایجاد می‌کند. وقتی کارمندان از اشتباه کردن یا از مجازات شدن می‌ترسند، احتمال کمتری دارد که ابتکار عمل کنند، و ازآنجایی‌که ریسک برای نوآوری ضروری است، در چنین سازمان‌هایی خبری از نوآوری هم نیست.

 

اعتماد سازمانی و رضایت شغلی

اعتماد سازمانی به عنوان یکی از عوامل کلیدی در رضایت شغلی کارکنان تأثیر بسزایی دارد. در ادامه به برخی از این تأثیرات اشاره می‌شود:

1. افزایش انگیزه و تعهد

زمانی که کارکنان به سازمان و مدیران خود اعتماد دارند، بیشتر تمایل دارند که در انجام وظایف خود تلاش کنند و به اهداف سازمانی متعهد بمانند.

2. کاهش استرس و فشار کاری

اعتماد موجب ایجاد محیطی امن و حمایت‌گر می‌شود، که می‌تواند استرس و فشارهای شغلی را کاهش دهد و باعث بهبود سلامت روانی کارکنان شود.

3. تقویت ارتباطات

اعتماد بهبود روابط بین کارکنان و مدیران را تسهیل می‌کند، که این امر باعث ارتباطات بهتر، همکاری مؤثرتر و تبادل اطلاعات بیشتر می‌شود.

4. افزایش خلاقیت و نوآوری

کارکنانی که در یک محیط با اعتماد بالا کار می‌کنند، احساس راحتی بیشتری در بیان ایده‌های جدید دارند و این امر می‌تواند به نوآوری‌های بیشتر منجر شود.

5. کاهش ترک شغل

اعتماد بالا به سازمان می‌تواند منجر به کاهش نرخ ترک شغل شود، زیرا کارکنان احساس رضایت و تعلق بیشتری دارند.

6. افزایش رضایت کلی

کارکنان در محیط‌های با اعتماد بالا بیشتر احساس رضایت از شغل خود می‌کنند، که این امر می‌تواند به افزایش کیفیت کار و بهره‌وری منجر شود.

7. توسعه مهارت‌ها و رشد حرفه‌ای

اعتماد به مدیران و سازمان می‌تواند به کارکنان انگیزه دهد تا در توسعه مهارت‌ها و بهبود حرفه‌ای خود تلاش کنند، زیرا احساس می‌کنند که سازمان به پیشرفت آن‌ها اهمیت می‌دهد.

 

اعتماد سازمانی و سازگاری شغلی

اعتماد سازمانی علاوه بر رضایت شغلی تأثیر قابل توجهی بر سازگاری شغلی کارکنان دارد. در زیر به برخی از این تأثیرات اشاره می‌شود:

  • افزایش سازگاری با تغییرات

زمانی که کارکنان به سازمان و رهبری آن اعتماد دارند، بیشتر تمایل دارند که با تغییرات و تحولات سازمانی سازگار شوند و به سرعت به شرایط جدید پاسخ دهند.

  • کاهش مقاومت در برابر تغییر

اعتماد می‌تواند مقاومت در برابر تغییرات را کاهش دهد. کارکنان در محیط‌های با اعتماد بالا احساس امنیت می‌کنند و به راحتی می‌پذیرند که تغییرات می‌تواند به نفع آن‌ها و سازمان باشد.

  • تقویت همکاری و تیم‌سازی

اعتماد بهبود همکاری بین اعضای تیم را تسهیل می‌کند و باعث می‌شود که کارکنان راحت‌تر با یکدیگر کار کنند و در پروژه‌ها به خوبی هماهنگ شوند.

  • افزایش انعطاف‌پذیری

کارکنانی که در یک محیط با اعتماد بالا کار می‌کنند، معمولاً بیشتر انعطاف‌پذیر هستند و می‌توانند به سرعت به نیازها و اولویت‌های متغیر پاسخ دهند.

  • توسعه مهارت‌های اجتماعی

در محیط‌های با اعتماد، کارکنان بیشتر به یادگیری مهارت‌های اجتماعی و ارتباطی تمایل دارند، که این مهارت‌ها در سازگاری با محیط‌های کاری مختلف بسیار مؤثر است.

  • افزایش احساس تعلق

اعتماد به سازمان موجب افزایش احساس تعلق و ارتباط کارکنان با سازمان می‌شود، که این امر می‌تواند به بهبود سازگاری آن‌ها با فرهنگ سازمانی و اهداف آن کمک کند.

 

اعتماد در محل کار - چگونه اعتماد ایجاد کنیممنبع: تحقیقات ادلمن

روش های اعتمادسازی در سازمان

8 راه حل فوری برای اعتمادسازی در سازمان که باید بدانید

PwC در نظرسنجی جهانی خود گزارش داد که 55 درصد از مدیران ارشد و میانی فکر می‌کنند که عدم‌اعتماد پرسنل تهدیدی برای رشد سازمان آنها است. اگرچه اهمیت اعتماد سازمانی بدیهی به نظر می‌رسد، اما بسیاری از سازمان‌ها هنوز برای پیدا کردن راه‌های رسیدن به آن مشکل دارند. از یاد نبرید که، از هر سه نفر نیروی کار یک نفر به مدیر خود اطمینان ندارد.

1. مشارکت کارمندان را تشویق کنید

58 درصد از کارمندان معتقدند که خودشان مسئول تضمین داشتن یک شغل موفق هستند. همچنین 63 درصد از کارمندان می‌گویند که مدیران “قدرت و کنترل بیشتری بر زندگی حرفه‌ای و رفاه خود” دارند.

در چنین فضایی که کارمندان احساس می‌کنند کنترل کارشان را در دست ندارند، قاعدتاً نمی‌توانند سطح بالایی از اطمینان را نیز تجربه کنند.

برای رفع چنین مشکلی، مدیران باید به کارمندان فضای سخن گفتن و فرصت‌هایی برای اقدامات مشترک را فراهم کرده و آنها را با اطلاعات مناسب توانمند کنند. اینکه کارمندان احساس کنند می‌توانند در مورد مسائل مهم، نیازها و نگرانی‌های خود بدون عوامل بازدارنده صحبت کنند، از اهمیت زیادی برخوردار است.

بزرگ‌ترین اشتباهی که مدیران مرتکب می‌شوند، برقراری ارتباط یک طرفه با کارمندانشان است. به این معنی که آنها بدون اینکه به آنها فرصتی برای پیوستن به مکالمه و اشتراک‌گذاری نیازها، دغدغه‌ها و ایده‌هایشان را بدهند، پیام‌ها و فرامینی را برای اطلاع کارمندان خود ارسال می‌کنند.

 

2. ارتباطات باز و شفاف با کارمندان، فرهنگ شرکتی بهتری را ایجاد می‌کند

IBM مطالعه‌ای را روی بیش از 1700 مدیر عامل از 64 کشور و 18 صنعت انجام داد. یکی از یافته‌های اصلی این تحقیق اینست که شرکت‌هایی که عملکرد بهتری از همتایان خود دارند، 30 درصد بیشتر احتمال دارد که ارتباطات باز و شفاف را به‌عنوان اهرم کلیدی در سازمان خود اجرا کرده باشند.

برخلاف سازمان‌هایی با سطوح سلسله مراتبی زیاد و فرهنگی بسته، مدیران موفق امروزی عمداً باز بودن ارتباطات و شفافیت را در فرهنگ‌های محل کار خود وارد می‌کنند.

شفافیت به معنی نشان دادن مسئولیت پذیری از طریق ارتباطات مناسب است. صادق بودن، آسیب پذیر بودن، دادن بازخوردهای مکرر، تعیین انتظارات و آگاه نگه‌داشتن کارکنان و مرتبط نگه‌داشتن آنها همه از انواع شفافیت هستند. بدون وجود شفافیت، ممکن است کارکنان اقدام به گسترش اطلاعات اشتباه در محل کار کنند. که این امر باعث به وجود آمدن احساس ناامیدی و کنار گذاشته شدن سازمان از طرف آنها شود.

 

3. اطلاعات مهم را با کارمندان خود به اشتراک بگذارید

امروزه موضوعات مربوط به اعتماد سازمانی و شفافیت در کار از محبوبیت زیادی برخوردار است، چراکه ما با عدم اطمینان زیادی در مورد شرایط کاری روبرو هستیم. بسیاری از کارمندان همچنان احساس ترس و نگرانی می‌کنند و فقدان اطلاعات مرتبط و مورد نیاز رایج‌ترین دلیل چنین ترسی است.

از طرف دیگر، اطلاعات گسترده‌ای وجود دارد که کارکنان با آن مواجه هستند. وقتی کارمندان اطلاعات درستی به‌دست نمی‌آورند، یا وقتی نمی‌توانند به‌سرعت آن‌ها را بیابند و حتی وقتی مجبورند با اطلاعات نامربوط زیادی مقابله کنند، هم اعتماد و هم بهره‌وری آن‌ها مختل می‌شود.

اعتماد در محل کار - چگونه اعتماد ایجاد کنیم

مدیران باید راه‌های بهتری برای آگاه کردن کارکنان خود در مورد به‌روزرسانی‌های مهم شرکت و همچنین به‌روزرسانی‌های سایر منابع مرتبط و قابل‌اعتماد پیدا کنند تا آن را به‌درستی شکل دهند. بسیاری از مدیران هنوز هم راه‌هایی برای اطلاع‌رسانی به‌موقع کارمندان خود و شخصی‌سازی ارتباطات خود پیدا نکرده‌اند.

 

4. ارتباط همتا به همتا را تقویت کنید

یک تحقیق عالی توسط ادلمن نشان می‌دهد که رایج‌ترین منبع اطلاعات در محل کار، سایر کارمندان (۳۷%) هستند، این یعنی حتی بیشتر از ارتباطات مستقیم و نزدیک مدیر (۳۵%). بنابراین، متصل نگه‌داشتن کارمندان و توانمند ساختن آنها برای برقراری ارتباط مؤثر نه تنها باعث ایجاد اطمینان می‌شود، بلکه روابط بهتری ایجاد می‌کند و به اشتراک گذاری دانش در محیط کار را تقویت می‌کند.

بااین‌حال، سیستم‌های ارتباطی کارکنان در بسیاری از سازمان‌ها بسیار پیچیده، کند و غیرمولد هستند. وقتی کارمندان باید با چندین کانال ارتباطی مختلف برخورد کنند و به آنها توجه کنند، احتمال ناامیدی و گم شدن یا تحریف اطلاعات مهم بسیار زیاد است.

در نتیجه، کارمندان شما ممکن است احساس بی‌اطلاعی، گمراهی و سردرگمی کنند. بنابراین، مدیران باید به راه‌حل‌های ارتباطی متمرکزتری با کارمندان خود روی بیاورند که توانایی اتصال چندین راه‌حل ارتباطی را به یک پلتفرم واحد به‌عنوان منبع اطلاعات مرتبط داشته باشد.

 

5. رهبری معتبر و قابل‌دسترس باشید

همان تحقیقات Edelman نشان داد که 71٪ از کارمندان موافق هستند که برای مدیران آنها بسیار مهم است که در زمان‌های چالش برانگیز و موضوعات حساس پاسخگو بوده و در مورد آن صحبت کنند. بنابراین، ایجاد اعتماد با رهبری شروع می‌شود.

اعتماد در محل کار - چگونه اعتماد ایجاد کنیم

مطالعه اخیر هاروارد بیزینس ریویو نشان داد که سه عامل کلیدی باعث اعتماد به رهبری می‌شود: ثبات، قضاوت خوب و روابط مثبت.

از 87000 ارزیابی 360 درجه رهبری، آنهایی که در این سه عامل نمرات 60 یا بالاتر را کسب کرده‌اند، نمره کلی اعتمادشان حدوداً 80 بوده است. چنین خروجی در نهایت ثابت می‌کند که رهبری با ایجاد ارتباط عاطفی و چشم‌اندازی روشن، بیشتر مورد اطمینان قرار می‌گیرد و از طرف کلیه پرسنل حمایت می‌شود. علاوه بر این، زمانی که سخنان رهبران و اقدامات آنها با هم مغایرت دارند، احتمال کمتری وجود دارد که کارکنان درگیر و متعهد به سازمان باقی بمانند.

 

6. حس هدفمندی ایجاد کنید

ازآنجایی‌که کارمندان در دنیایی نامطمئن به دنبال اطمینان هستند، کسب‌وکارها اکنون این فرصت را دارند که در مورد مسائل موضع مناسبی گرفته و مکالمه‌های آگاهانه‌ای را در مورد آنچه سازمانشان برای آن تلاش می‌کند، هدایت کنند.

تحقیقات ادلمن ثابت کرد که از هر چهار کارمند یک نفر می‌گوید که هرگز برای سازمانی که هدف بزرگ‌تری ندارد یا نمی‌تواند تأثیر اجتماعی معنی‌داری داشته باشد، کار نمی‌کند. 71 درصد از کارمندان به دنبال هدف بزرگ‌تری هستند و 71 درصد از آنها می‌خواهند کار معنادارتری انجام دهند. 42 درصد دیگر از کارمندان می‌گویند که برای کار در سازمانی که اقدامات هدفمندی ندارد، باید دستمزد بسیار بیشتری دریافت کنند.

بدون اهمیت دادن و انجام تلاش‌هایی در جهت اعتمادسازی سازمانی، مدیران در معرض خطر از دست دادن بهترین استعدادهای خود و آسیب رساندن به فرهنگ کلی محل کار خود هستند.

 

7. کارکنان خود را در مدیریت تغییر و تلاش‌های تحول دیجیتال درگیر کنید

مدیران باید با کارمندان خود در زمینه تغییر شریک شوند. همان‌طور که قبلاً ذکر شد، بسیاری از افراد در برابر تغییر مقاوم هستند. بااین‌حال، به‌جای کنار گذاشتن افراد در هنگام اجرای پروژه‌های تغییر، مدیران باید تا حد امکان کارمندان را درگیر کرده تا اعتمادشان را جلب کنند.

مدیران باید در مورد جایی که می‌خواهند سازمان را در آینده ببرند شفاف و الهام بخش باشند، باید به نگرانی‌های کارکنان خود رسیدگی کرده و آموزش‌هایی ارائه دهند که کارکنان امروزی را قادر می‌سازد افرادی حاذق برای دنیای فردا باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه آموزش های درون سازمانی مدیرنو مراجعه کنید.

رهبری تحول در محل کار، کار آسانی نیست و ارتباطات مناسب با کارکنان چیزی است که شرکت‌هایی را که تحول موفقی دارند از شرکت‌هایی که چندان موفق نبوده‌اند جدا می‌کند.

بااین‌حال، 38 درصد از کارمندانی که تغییر در محل کار را تجربه کرده‌اند، می‌گویند که مدیر آنها ارتباط مؤثری در مورد تغییرات برقرار کرده و تنها 36 درصد می‌گویند که مدیرانشان در مورد تغییراتی که سازمانشان با آن مواجه می‌شود صادق بوده‌اند.

اعتماد در محل کار - چگونه اعتماد ایجاد کنیم

منبع: تحقیقات ادلمن

8. رویکرد انسان محوری را اتخاذ و توانمندسازی کارکنان را افزایش دهید

در چارچوب تغییر و تحول، عموماً مدیران اطلاعات محدودی را که کارکنان برای ایجاد تغییر نیاز دارند، ارائه می‌کنند.

محیط‌های کاری کارمند محور، مکان‌هایی هستند که سطح اطمینان در آنها بالاست. برای اینکه کارمندانتان به آنچه می‌گویید باور داشته باشند و برای رسیدن به اهداف مشابه با شما همکاری کنند، باید افراد خود را در اولویت اول قرار داده و کاری کنید که آنها احساس قدرت بیشتری کنند.

 

نتیجه گیری

تصویر زیر از Trust Barometer نمایش وجود شکاف بزرگی بین انتظارات کارمندان و اطلاعات واقعی کارفرمایان است.

اعتماد در محل کار - چگونه اعتماد ایجاد کنیم

فقط زمانی که این شکاف را برطرف کنید، می‌توانید انتظار داشته باشید که کارمندانتان به شما و کاری که انجام می‌دهید اعتمادکنند.

به طور کلی، اعتماد سازمانی به عنوان یک عامل تسهیل‌کننده، تأثیرات مثبت بسیاری بر رضایت شغلی کارکنان دارد و می‌تواند به ایجاد یک محیط کاری سالم و پربازده کمک کند. همچنین کمک کند تا به راحتی با تغییرات و چالش‌ها سازگار شوند و در نتیجه به بهبود عملکرد و بهره‌وری کل سازمان منجر شود. درصورتیکه در این حوزه نیاز به راهنمایی های بیشتر دارید به صفحه مشاوره کسب و کار مدیرنو مراجعه فرمایید.

کلیدواژه: انواع اعتماد سازمانی چیست , اهمیت اعتماد سازمانی چیست

منبع: haiilo

اشتراک گذاری با دوستان
در حال ثبت نام
عضویت
اطلاع از
0 نظر
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات
0
علاقمندیم نظراتتان را بشنویمx
وبینار مهارت های ارتباطی و مذاکره | از 22 مهر
پرسش 24

پرسش

24

خدمتی رایگان برای کارکنان