ورود/ثبت نام

تماس با ما
مرکز تخصصی مشاوره و آموزش کسب‌وکار

نکاتی در زمینه مشتری مداری و خدمات مشتریان در رستوران

در این مقاله میخوانید

سطح:

عمومی

ویدئو:

ندارد

پادکست:

ندارد
چگونه یک رستوران موفق داشته باشیم نکاتی در زمینه وفاداری مشتری در صنعت رستوران داری

در این مقاله از مدیرنو؛ به اینکه چگونه یک رستوران موفق داشته باشیم می‌پردازیم. در ادامه به نکاتی در زمینه وفاداری مشتری در صنعت رستوران داری خواهیم پرداخت. بر طبق یک گزارش حدود 59 درصد کسب و کارها  در 3 سال اول خود با شکست مواجه می‌شوند! صنعت رستوران نرخ خطای بالایی دارد زیرا بسیار رقابتی بوده و حفظ مشتری در آن بسیار سخت است. رستوران داران اگر بخواهند به رشد خود ادامه دهند باید رابطه ی مستحکم و پایداری با مشتریان برقرار کنند. هرچه می‌گذرد ایجاد وفاداری  در بین مشتریان سخت تر می‌شود. در اینجا به برخی از چالش های وفاداری مشتری در صنعت رستوران داری اشاره شده:

بنر میان مقاله فروش

نکاتی در زمینه وفاداری مشتری در صنعت رستوران داری

1- نظرات منفی مشتری را بررسی کنید.

سایت های بررسی آنلاین برای صاحبین رستوران به مانند شمشیر دولبه اند. نظرات مثبت می‌تواند فرصت های زیادی به همراه داشته باشد اما متاسفانه نظرات منفی می‌تواند رستوران شما را فلج کند. تجربه های مشتریان بطور متفاوتی تاثیر گذار است که می‌تواند به تداوم و ارتباط شما با مشتری دیگر آسیب برساند.

2- نیاز به لذت لحظه ای

افراد جامعه نیازمند لذت لحظه ای هستند. این مورد در صنعت رستوران داری هم صدق می‌کند. مشتریان کمتر از آنچه که لازم است صبور می‌باشند، بنابراین رستوران ها برای حفظ وفاداری مشتری باید خدمات شان را به موقع ارائه کنند.

پیشنهاد مطالعه :

3- رستوران داری ، مسابقه ای در حال رشد

در سال های گذشته مشتریان یک یا دو غذای محبوب داشتند و ممکن بود آن را چندین بار در طول هفته میل کنند، اما امروزه علاقه مندی های بسیار متنوعی وجود دارد و سلیقه و ذائقه افراد هم تغییر نموده است. اغلب مردم به رستوران های متعددی علاقه مند هستند و  همینطور مهمان نوازی و نحوه ارائه خدمات هم در رستوران ها بسیار رقابتی شده. کارکنان رستوران باید تشویق شوند تا برای دیده شدن در بین رقبا بیشتر کار کنند و خدمات قابل قبولی ارئه دهند.

پیشنهاد مطالعه :

4- رابطه خوبی با مشتری رستوران ایجادکنید.

موفقیت در صنعت رستوران وابسته به ایجاد روابط عالی با مشتری بوده و همانطور که می‌دانید، رابطه ها تصادفی شکل نگرفته و باید فعالانه آنها را پرورش دهید.

5- شبکه های اجتماعی را به گفتگویی دوطرفه تبدیل کنید.

اغلب مردم در شبکه های اجتماعی حضور دارند اما متاسفانه بخوبی از این رسانه ها استفاده نمی‌کنند. بزرگترین اشتباهی که رستوران ها درشبکه های اجتماعی خود انجام می‌دهند این است که آن را به عنوان مکانی برای تبلیغ در نظر می‌گیرند. برای فالوورهای خود مطالبی منتشر نموده و از عالی بودن رستوران خود می‌گویند اما در همان لحظه به کسانی که برای مطالبشان یادداشتی نوشته اند پاسخی نمی‌دهند! چنین رویکردی بطور قطع محکوم به شکست است. شبکه های اجتماعی باید به شکل دوطرفه بوده و همیشه در طی 24ساعت به مشتریان خود پاسخ های محترمانه بدهند.

6- مدیریت داده ها را یکپارچه کنید.

انواع بازاریابی با اطلاعات شروع شده و پایان می‌یابند. رستوران ها اطلاعات زیادی در مورد مشتریان خود دارند اما اغلب نمی‌توانند از آن استفاده کنند. رستوران ها برای نظارت رفتار مشتریان سیستم ردیابی متفاوتی دارند. فقدان دانش تخصصی صحیح می‌تواند برای انها معایب زیادی به همراه داشته باشد.

براساس تحقیقات به عمل آمده، دلیل اینکه اغلب رستوران ها به اطلاعات کمی‌از مشتریانشان دسترسی دارند این است که آنها سیستم های مختلفی برای هر پایگاه داده خود دارند و این سیستم ها با یکدیگر در ارتباط نیستند. ( رزرو کردن، پرداخت، سایت). کلید اصلی موفقیت، ارتباط سیستم ها با یکدیگر می‌باشد.

93 درصد از مدیران بازاریابی در رستورانها برای یکپارچه کردن سیستم های اطلاعاتی خود دچار مشکل می‌شوند. 2 نفر از میان هر 5 نفر این کار را پرچالش می‌دانند! رستوران هایی که برای یکپارچه کردن این سیستم ها وقت صرف می‌کنند، اطلاعات بهتری درباره مشتریان خود خواهند داشت و قطعاً نتایج بهتری کسب خواهند نمود.

7- خدمات به موقع ارائه دهید.

ارائه خدمات به موقع احتمالاً مهمترین بخش برای یک رستوران موفق خواهد بود. تکنولوژی های جدیدی وجود دارد که به شما اجازه می‌دهد خدمات بهتری ارائه کنید.

8-فعالانه با مشتری در تعامل باشید.

شبکه های اجتماعی می‌توانند روش مناسبی برای ارتباط با مشتریان باشند. اما راه اندازی یک صفحه در شبکه های اجتماعی اهمیت ایجاد ارتباط رودرو با مشتریان را از بین نمی‌برد. اگر می‌خواهید وفاداری مشتریان را بدست آورید باید با آنها شخصا برخورد کنید. بهترین رابطه ها از طریق گفتگوهای شخصی و دوستانه ایجاد می‌شوند.

اگر نمی‌دانید چگونه این کار را انجام دهید، در مورد روزشان با آنها صحبت کنید، اگر مهمانی پیش رو دارند درباره آن جویا شوید و به آنها اجازه دهید درباره مشکلات کاری خود صحبت کنند.

9-ابراز عقیده را برای مشتری آسان کنید.

اغلب مشتریان نمی‌توانند مشکلات و انتقادات خود را درمورد کیفیت غذا، رفتار پرسنل و… بیان کنند. بطور کلی این مشکل را می‌توان به افراد کم رو یا کسانی که از رودررو شدن می‌ترسند نسبت داد. برای برطرف کردن این معضل، ابراز نظر و عقیده را برای مشتریان خود آسان کنید. 2 روش برای آسان کردن ارتباط این است که به مشتریان اجازه دهید بتوانند بطور ناشناس تجربه خود را در سایت شما منعکس کنند و یا در رستوران خود یک جعبه ی پیشنهادات برای بیان نظرات به شکل نامحسوس قرار دهید. به مشتریان خود اطمینان دهید که نظرات شان را جدی می‌گیرید و به موقع اعمال می‌کنید.

نکات یاد شده در این مقاله کمک می‌کنند که به نحو موثرتری با مشتریانتان ارتباط برقرار نموده و به خواسته های آنها توجه کنید تا شاهد رشد و موفقیت خود در میان رقبا باشید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در این مورد به صفحه آموزش درون سازمانی مدیرنو مراجعه فرمایید.

با ما در ارتباط باشید.

عضویت
اطلاع از
0 نظر
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات