- I. داشتن برنامه بازاریابی
- II. برای جذب مشتری چه کنیم ؟
- III. پیشنهاد به مشتری برای فروش بیشتر
-
IV.
ویژگیهای یک شعار اثرگذار
- IV.I. 1- شعار باید واضح باشد.
- IV.II. 2- شعار باید ساده باشد.
- IV.III. 3- شعار باید کوتاه باشد.
- IV.IV. 4- قابل باور بودن
- IV.V. ارائه پیشنهاد به مشتری برای فروش بیشتر
- IV.VI. نکات کلیدی مقاله پیشنهاد به مشتری برای فروش بیشتر
- IV.VII. 3. ویژگیهای یک پیشنهاد دوست داشتنی
- IV.VIII. 4. شعار اثرگذار خوب باید:
- IV.IX. کلام آخر
در این مقاله از مدیرنو به راه ها و روش های جذب مشتری جدید برای فروش بیشتر میپردازیم. برای جذب مشتری بیشتر چه کنیم ؟! هیچ شکی نیست که بدون مشتری، کسب و کار معنایی نداره و فروش بیشتر بهخودیخود و بهصورت خودکار رقم نمیخورد. هر کسب و کاری باید راههایی برای رسیدن به این امر پیدا کرده و مشتریان را برگرداند. در ادامه به این سوال که برای جذب مشتری چه کنیم پاسخ میدهیم و روش های جذب مشتری برای فروش بیشتر در کسب و کار را شرح خواهیم داد.
داشتن برنامه بازاریابی
کسب و کار شما به یک برنامه بازاریابی برای جذب مشتری نیاز دارد.
در نگاه اول یک “برنامه بازاریابی” ممکن است کمی ترسناک به نظر برسد، اما جای نگرانی نیست! خبر خوب اینست که الزاماً به تخصصهایی مثل MBA نیاز ندارید. در ادامه روش های جذب مشتری جدید برای فروش بیشتر را شرح دادیم تا به شما کمک کند که یک برنامه بازاریابی خوب و کاربردی برای کسب و کار خود بسازید.
درصورتیکه در تدوین برنامههای بازاریابی خود نیاز به راهنمایی حرفهای و تخصصی دارید به صفحه مشاوره بازاریابی و فروش مراجعه فرمایید.
برای جذب مشتری چه کنیم ؟
1. مشتری جدید ایده آل خود را شناسایی کنید
یکی از رایجترین توصیهها و روش های بنیادین هر کمپین بازاریابی مؤثر در جذب مشتری جدید برای فروش بیشتر ، شناخت مشتری است. اولین سؤال اینست که “مشتری جدید ایده آل شما کیست؟” سؤال دوم اینست که “مشتری جدید ایده آل شما از کسب و کارتان چه انتظاری دارد؟”
تدوین و اجرای یک استراتژی بازاریابی عمومی
تدوین و اجرای یک استراتژی بازاریابی عمومی بسیار سادهتر از تدوین برنامهای شخصی سازی شده است. ازآنجاییکه مشتریان نیازهای یکسانی ندارند، بنابراین باید استراتژی بازاریابی مؤثری را برای جلبتوجه افراد بیشتری تدوین کنید. برخی شرکتهای غول پیکر سادهتر از سایر شرکتها چنین برنامهای را تدوین و اجرا میکنند.
برای مثال: دیجی کالا، زیرساخت و قدرت لازم برای جذبمشتریان از بازارهای مختلف و با سلایق مختلف را دارد. اما حتی چنین شرکتهای غولپیکری هم تأکید ویژهای بر جمعیتشناسی و شناخت مشتریان هدف خود دارند.
پیشنهاد مطالعه :
مشخص کردن اطلاعات مشتریان هدف
اولین قدم در راه تدوین برنامه بازاریابی اینست که اطلاعات مشتری جدید و هدف خود را بهصورت شفاف مشخص کنید.
برای انجام چنین مرحلهای به تحقیقات اینترنتی، میدانی و صحبت با جامعههای مختلفی نیاز دارید. در این مسیر باید به انواع مشتریانی که جذبمحصول یا خدمات شما یا رقبایتان میشوند فکر کنید. میتوانید با دستهبندیهای کلی شروع کنید.
برای مثال: آیا کسبوکار شما به مردان، زنان یا هر دوی آنها خدمت یا محصول ارائه میکند. یا میتوانید جامعه هدف را بر اساس سن، درآمد و موقعیت مکانی تقسیم کنید. بهترین نتیجه اینست که به هدفی برسید که به اندازه کافی خاص بوده که ارزش هدف گذاری داشته باشد اما نه آنقدر خاص که مشتریان بالقوه را کلاً حذف کنید.
بهعنوانمثال، دو گروه خاص را مقایسه کنید: “زنان 30 تا 50 ساله” در مقابل “زنان 30 تا 50 سالهای که یوگا دوست دارند، سگ دارند و در 5 کیلومتری مغازه ما زندگی میکنند.” ببینید خلق یک پیام خاص برای گروه دوم چقدر سادهتر است؟ ممکن است فروشنده لباسهای ورزشی باشید. میتوانید یک برنامه یوگا یا ورزش همگانی صبحگاهی در پارک نزدیک فروشگاه خود ترتیب داده تا مشتری جدید را برای امتحان محصولاتتان ترغیب کنید.
هرچه اطلاعات شفافتر و مشخصتری در مورد مشتری خود جمع آوری کنید، میتوانید مشتری جدید بیشتری جذب کرده و به فروش بیشتر هم برسید.
2. استفاده از بازاریابی مستقیم
بازاریابی مستقیم یک تاکتیک محبوب، پرکاربرد و اثرگذار است که در آن از مشتریان خود میخواهید تا اقدامی را انجام دهند. معمولاً چنین ابزاری شامل پاسخ دادن به یک ایمیل یا کلیک کردن روی لینک ارسالی شرکت برای گروه جامعه هدف شماست. مزیت بازاریابی مستقیم اینست که شما با داشتن فهرستی از مشتریان علاقهمند به خدمات و محصولاتتان طرفید، که میتوانید از طریق دعوت کردن برای اقدامی مثل: خرید یا تست محصول، شرکت در رویداد یا عضویت در خبرنامهها و یادآوریهای دیگر با آنها ارتباط برقرار کرده و برند خود را در ذهن آنها نگه دارید.
بازاریابی مستقیم زمانی بهترین نتیجه را رقم میزند که پیامهای جذابی خلق کنید که برای جذب مشتری جدید و برانگیختن علاقه جمعی آنها طراحی شده باشد.
برخی از برندها با ارائه پاداشهایی برای ثبت نام در خبرنامهها این کار را انجام میدهند. گروهی دیگر پس از ثبت نام در لیست خبرنامه، در خرید بعدی تخفیف ارائه میدهند، و برخی هم صرفاً بر بازاریابی مستقیم خود تأکید کرده و افراد را به ثبت نام ترغیب میکنند.
تیمهای بازاریابی و فروش همواره یکی از مهمترین بخشهای مجموعه و سازمان شما هستند. بازاریابها همیشه باید از جدیدترین تکنیکها و روشهای بازاریابی و فروش مطلع باشند. درصورتیکه در برنامههای بازاریابی خود نیاز به آموزشهای حرفهای و تخصصی دارید به صفحه آموزش بازاریابی و فروش مراجعه فرمایید.
داشتن برنامه مدون
باید برنامهای مدون برای اطلاع رسانی فراخوانهای اقدام (CTA) در وبسایت، اینستاگرام، واتس اپ و فروشگاه فیزیکی خود طراحی کرده باشید. متن فراخوان باید این پیام را به مخاطب منتقل کند که در صورت عدم عضویت در خبرنامه شما، ممکن است فرصتهای بزرگی را از دست بدهند.
البته، برای جذبمشتری باید بهطور منظم پیامهایی را با محتواهایی مربوط به محصولات جدید، پروموشن های جذاب، اخبار کسبوکارتان و هر چیز دیگری که مشتریانتان علاقهمند به اطلاع از آن هستند، ارسال کنید.
مانند سایر ابزارهای بازاریابی، مطمئن شوید که پیام ارسالیتان همسویی مناسبی با برند شما داشته باشد. یکسان بودن طرح و رنگ لوگو، پیام و لحنی که بهصورت آنلاین و یا در فروشگاه استفاده میکنید. میتوانید قالب پیام ارسالی خود را کاملاً شخصی سازی شده و متناسب با هویت برند خود طراحی کنید تا باعث انتقال حرفهای بودن شما شود.
3. استفاده از هدیه
ارائه هدایای رایگان ممکن است منطقیترین طرح یک برنامه بازاریابی برای یک کسب و کار کوچک به نظر نرسد، بهخصوص زمانی که بودجه شما محدود است. اما این اقدام یکی از مواردی است که با اجرای درست آن میتوان درآمد بیشتر در آینده بهدست آورد.
ارائه محصولات رایگان یا با تخفیف یکی از روش های جذب مشتری جدید برای فروش بیشتر است و میتواند مشتریان را به سمت شما بیاورد. بهعنوانمثال، میتوانید برای مشتریانی که برای بار اول از شما خرید میکنند تخفیف ارائه دهید.
همچنین میتوانید از مشوقهایی برای مشتریان فعلیتان استفاده کنید تا مشتری جدیدی را به شما معرفی کنند. با استفاده از چنین تاکتیکهایی مشتری جدید وارد به کسب و کار شما جذبشده و مشتری اصلی شما هم برای استفاده از تخفیف خود مجدداً اقدام به خرید مینماید. ارزش آن را دارد که برای فروش بیشتر از هدایای رایگان یا ارائه تخفیف استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه :
4. با فروش بیشتر به کسب و کار خود کمک کنید
اگر کسب و کار شما یک فروشگاه است، مهمترین موضوع اینست که به پیام ارسالی از فروشگاه خود دقت کنید که؛
آیا پیام بازاریابی شما با برند شما مطابقت دارد؟ آیا متناسب با موقعیت جغرافیایی تان است؟ آیا وضعیت خوبی دارد یا به نظر میرسد که در حال از دور خارج شدن است؟
شما میخواهید که کسب و کارتان از همان نگاه اول بهترین عملکرد را داشته باشد. پی باید بهظاهر مجموعه خود نگاهی انتقادی داشته و مجموعه خود را از نگاه مشتری جدید ارزیابی کنید. آیا تمیز و مرتب است؟ تابلوها و نشانههای مجموعه شما خوب است؟ آیا از روشنایی مناسبی استفاده شده؟ به همین ترتیب، داخل مجموعه باید تمیز و در اجرای امور خوب باشد و متناسب با تصویر برند شما و سلیقه مشتریان هدف شما باشد.
پیشنهاد مطالعه :
بررسی چیدمان فیزیکی
از طرفی باید چیدمان فیزیکی را هم در نظر بگیرید. آیا حرکت مشتریان در مجموعه آسان است؟ آیا تنگناها یا مناطق تنگی وجود دارد که بتوانید آنها را دوباره بازسازی و بهینه سازی کنید؟ شاید لازم باشد نمایشگرها را جابهجا کنید تا مشتریان بهراحتی بتوانند محصولات یا خدمات مورد نظر را پیدا کنند.
همین مورد در کسب و کارهای آنلاین نیز صادق است. سعی کنید خود را بهجای مشتری جدید قرار داده و به وب سایت خود نگاهی بیندازید. به نظر حرفهای ست؟ آیا آرمها و پیامها مناسب با برند شماست؟ هنگامیکه زیبایی شناسی اولیه را پشت سر گذاشتید،
مطمئن شوید که سایت از لحاظ فنی درست کار میکند. هر لینک باید شما را به مکان مناسبی رسانده، همه اطلاعات باید صحیح بوده و مکانیسمهای خرید و پرداخت باید به خوبی کار کنند. همچنین باید استفاده از سایت برای مشتری جدید آسان باشد. باید از خرید تا تسویهحساب تا حد ممکن ساده باشد.
خوب جلوه دادن کسب و کار شما با مزیت جلب رضایت مشتریان فعلی، یکی از راه های عالی برای جذب مشتری جدید و فروش بیشتر است.
5. به بهترین نسخه از فرآیند جذبمشتری جدید برسید
یکی از بهترین روش های جذب مشتری جدید برای فروش بیشتر اینست که تا آنجا که ممکن است اطلاعات کسب و کار خود را بهدرستی گسترش دهید. بسته به جمعیت هدفی که انتخاب کردید، ممکن است بهترین انتخاب برای شما تبلیغات آنلاین یا تبلیغات در روزنامهها و مجلات یا فضای دیجیتال یا حتی روی بیلبوردها باشد. اگر بودجه شما برای چنین هزینههایی بسیار محدود است، رسانههای اجتماعی راهی عالی برای دسترسی رایگان به بسیاری از مصرفکنندگان ارائه میدهند.
اولین قدم اینست که مطمئن شوید که آنها از وجود کسب و کار شما مطلع هستند (آگاهی برند).
این روزها تبلیغات دهان به دهان یکی از بهترین گزینهها در دنیای دیجیتال است. از طریق فعالیت در شبکههای اجتماعی میتوانید به جامعه هدف خود دسترسی بهتر و ارزانتری داشته باشید. از مشتریان فعلیتان بخواهید که کسب و کار شما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنند و این خبر را به دوستان خود نیز اطلاع دهند. در رسانههای اجتماعی حضور فعال داشته باشید و از آن برای حفظ ارتباط با مشتریان خود استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه : جذب مشتریان از شبکه های اجتماعی
پیشنهاد به مشتری برای فروش بیشتر
- نیاز اصلی هر کسب و کار
- یک پیشنهاد رد نشدنی به مشتری چه ویژگیهایی دارد؟
- بازگشت سرمایه برای خریدار
- ساخت شعار اثرگذار
- ویژگیهای یک شعار اثرگذار
نیاز اصلی هر کسب و کاری اینست: ارائه یک پیشنهاد. “مارک جوینر “.
- یک دکتر چه پیشنهادی به شما میدهد؟ به من پول بده تا حالت را خوب کنم.
- یک مشاور چه پیشنهادی به شما میدهد؟ من در ازای پولی که به من میدهید راهنماییتان میکنم.
- وکلا، رستورانها، معلمهای خصوصی و… چه کار میکنند؟ همه آنها پیشنهاداتی را ارائه میدهند.
اگر کسب و کار بدون داشتن یک پیشنهاد به مشتری کار خود را شروع کند و انتظار فروش بیشتر داشته باشد، کار بسیار سختی را پیش رو خواهد داشت. چه بسیارند شرکتها، کارخانجات، فروشگاههایی که با یک دنیا امید و ذوق شروع بهکار کرده اما در مدت کوتاهی با شکستهای سنگینی مواجه شده و تعطیل شدهاند. در این شرایط که امروزه برای هر کسب و کار رقبای فراوانی وجود دارد مهمترین چیزی که شمارا نسبت به سایرین متمایز میکند، داشتن یک پیشنهاد عالی هست که ذهن مشتری یا خریدار را در بین اینهمه تبلیغات به خود معطوف کند و فروش را بشتر می کند.
یک پیشنهاد رد نشدنی چه ویژگیهایی دارد؟
قبل از اینکه به این موضوع بپردازیم بهتر است ببینیم چه چیز در یک معامله و یا خرید برای مشتریان بیشترین اهمیت را دارد.
ما خود محصول را نمیخریم بلکه فواید و منافعی که آن محصول برایمان دارد را میخریم. درواقع میبینیم با این خرید آیا شکاف شناختهشده پر میشود یا خیر؟
اولین ویژگی پیشنهاد به مشتری باید بازگشت سرمایه برای خریدار باشد.
یعنی با این پیشنهاد به آنها بفهمانیم خرید از ما باعث میشود سرمایهشان برگردد و منفعتی که برای پر کردن شکاف نیاز دارند را بهدست خواهند آورد.
درواقع این یک عمل متقابل است، من نیازت را برآورده میکنم و در قبال آن از تو پولی دریافت خواهم کرد. اگر مشتریان در مقابل پولی که میپردازند چیز کمتری دریافت کنند که بهطور کامل آن شکاف شناساییشده را پر نکند، آنگاه این بازگشت سرمایه برایشان منفی بوده و موجب عدم رضایتشان میگردد. چنین کسب و کاری دوام چندانی نخواهد داشت.
آن کسب و کارهایی که بهسرعت از چرخه بازار کنار گذاشتهشده و تعطیل میشوند اگر دقت کنند خواهند دید که پیشنهاداتشان هیچ بازگشت سرمایهای برای مشتریان نداشته است. فقط کافی ست به خریداران یک معامله با بازگشت سرمایه گذاری عالی پیشنهاد دهید تا ببینید روند بازاریابی و فروش محصولتان چقدر سریعتر و راحتتر رشد خواهد کرد.
پیشنهاد مطالعه :
دومین ویژگی یک پیشنهاد رد نشدنی یک شعار اثرگذار است.
در دنیایی که مردم هرروز توسط شعارهای تبلیغاتی بیشماری بمباران میشوند و گاهی این تبلیغها حتی چند ثانیه هم در ذهن خریداران باقی نمیمانند، سختترین اما اثرگذارترین کار داشتن یک شعار متفاوت و اثرگذار است.
اولین مورد از پیشنهاد رد نشدنی تان که به چشم خریدار میآید، شعارتان میباشد پس وقت زیادی را برای ساختن این شعار صرف کنید.
پیشنهاد مطالعه :
یک شعار اثرگذار میتواند به این سؤالات در ذهن مشتری پاسخ دهد:
- چه چیزی میفروشید؟
- چه نفعی برای من دارد؟
- قیمتش چقدر است؟
- چرا باید حرفتان را باور کنم؟
اگر به این سؤالات مشتری پاسخ داده شود علاقه به وجود خواهد آمد اما اگر این سؤالات بیپاسخ بماند شعار شما هم مانند دیگر شعارهای تبلیغاتی بیاثر بوده و فراموش خواهد شد.
ویژگیهای یک شعار اثرگذار
1- شعار باید واضح باشد.
همانطور که در قبلاً توضیح دادیم، مغز ما واژههای سنگین و نامفهوم را دوست ندارد و ارتباط خوبی با آنها برقرار نمیکند، پس در شعارتان از واژههای سنگین و نامفهوم استفاده نکنید و تا میتوانید پیام را شفاف بیان کنید چراکه واضح نبودن شعار باعث میشود خریداران به خودشان زحمت خواندن آن را ندهند.
2- شعار باید ساده باشد.
مردم بهاندازه کافی در زندگی روزمرهشان با پیچیدگیهای مختلف روبرو هستند و دیگر پیام یا صحبتهای پیچیده از طرف کسانی که میخواهند چیزی به آنها بفروشند را نمیپذیرند، پس شعارتان باید یک جمله ساده و قابلدرک باشد.
3- شعار باید کوتاه باشد.
در دنیای امروزی معمولاً مهمترین چیز برای همهوقت است. دیگر کسی نه وقت نه حوصله شنیدن و یا خواندن مطالب طولانی را ندارد، پس شعارتان باید کوتاه و مختصر باشد. شعار باید برای داشتن محصول ایجاد علاقه کند، شعار باید مشتری را ترغیب به عمل کردن کند.
نکته:
در اینجا هم از بکار بردن کلماتی نظیر اولین، با کیفیتترین، پیشرو، بهترین، بینظیر و کلمات مشابه که به دلیل کاربرد زیاد هیچ ذهنیت خوبی را در خریدار به وجود نمیآورند، بپرهیزید.
4- قابل باور بودن
از بکار بردن مطالبی که غیرقابل باور به نظر میرسند یا توانایی انجام آن به بهترین شکل را ندارید دوریکنید. پیشنهادتان باید برای مشتریانتان قابل باور باشد. برای اینکه به پیشنهادتان یک طنین پایدار و مقاوم ببخشید باید چندین عامل مؤثر در باور پذیری را هم کنارش قرار دهید تا میزان اعتماد و اطمینان مردم رابه آن بالا ببرد.
بنابراین مردم هنگامیکه پیشنهادتان را ارائه کردید به ترتیب این موارد را مشاهده میکنند:
- پیشنهاد شما
- بازگشت پذیر بودن سرمایهشان
- قابل باور بودن
و اگر پیشنهادتان به خوبی طراحیشده باشد شعارتان روی مخاطب تأثیرگذار بوده و نظر را جلب خواهد کرد، در ذهن خود به این نتیجه میرسد که خرید از شما بازگشت سرمایه خوبی خواهد داشت و همچنین پیشنهادتان را باور خواهد کرد.
گرچه در ایران هم پیشنهادات خوبی توسط شرکتهای بزرگ و کوچک مطرح میشود که حتماً شما هم شنیدهاید اما برای اینکه تبلیغ خاصی نگردد به ذکر یک مثال از کتاب پیشنهاد رد نشدنی نوشته مارک جوینر اکتفا میکنیم تا بیشتر با اینگونه پیشنهادات آشنا شوید.
مثال: فروشگاه نورد استورم
” اگر به هر دلیلی راضی نبودید، آن را بدون فاکتور خرید پس میگیریم – هیچ سؤالی هم پرسیده نخواهد شد.”
« فروشگاههای زنجیرهای نورد استورم با رقبای خود ازنظر قیمت رقابت نمیکنند. اگر قصد دارید یک دست کتوشلوار بخرید میتوانید در فروشگاههای دیگر نمونههای ارزانتری را هم پیدا کنید، اما نورد استورم تضمین میکند که از کیفیت محصولاتش کاملاً راضی باشید. آنها مدتهاست که این سیاست را برای خود برگزیدهاند که هر چیزی را بخواهید پس بدهید، بدون فاکتور خرید و بدون پرسیدن هیچ سؤالی پس گرفته خواهد شد. این پیشنهاد، بازگشت سرمایه بسیار خوبی را دارد که میگوید درازای پولی که پرداخت میکنید یک محصول فوقالعاده باکیفیت دریافت خواهید کرد و اگر دقیقاً همانی که انتظارش را داشتید نبود، بهراحتی آن را پس میگیریم.
این پیشنهاد باعث شد علیرغم اینکه نورد استورم قیمتهای پایینی را عرضه نمیکند، اما همچنان موفق باقی بماند و خوب بفروشد. شاید نورد استورم تنها فروشگاهی نیست که این کار را انجام میدهد اما آنها توانستند این کار را در قالب یک پیشنهاد دوستداشتنی و در یک مقیاس عظیم و گسترده عرضه کنند. »
موردی که من در این پیشنهاد خیلی دوست دارم این است که آنها دقیقاً دست روی یکی از مشکلاتی که مردم با آن مواجه هستند گذاشتند. شما کالایی را که تولید ایران هم هست و ضمانت تعویض یا خدمات پس از فروش را دارد خریداری میکنید و پس از مدتی ایرادی در کالای خریداریشده به وجود میآید، هنگامیکه این موضوع را با شرکت سازنده در میان میگذارید به هر بهانهای از قبول مسئولیت طفره میروند.
همه ما این پاسخها را شنیدهایم:
” این مورد تحت پوشش گارانتی نمیباشد” و یا ” متأسفانه ضربه خوردن یا خیس شدن باعث شده محصول از گارانتی خارج شود “. اما این شرکت خارجی با حرفهای خاص این مطلب را در پیشنهادش گنجانده است که بدون هیچ سؤالی جنسمان را پس میگیریم. این نکته مهم اطمینان خاطر بسیار بالایی در خریداران به وجود آورده و باعث میشود خیلی راحتتر خرید کنند.
بنابراین لزومی ندارد پیشنهادهایتان پیچیده و یا عجیب باشند. در اغلب موارد شما قصد دارید بهسادگی هرچهتمامتر و به شکلی صریح و مستقیم به مشتریهایتان نشان دهید که چه ارزشی را میخواهید برایشان ایجاد کنید.
ارائه پیشنهاد به مشتری برای فروش بیشتر
نکته بعدی که تصمیم دارم در اینجا به آن اشارهکنم و در مقالات بعدی بیشتر درباره آن صحبت خواهم کرد اینست. همانطورکه گفتیم یک فروش خوب قبل از هرگونه حرکت بازاریابی دیگری با یک پیشنهاد شروع میشود، جالب است بدانید در بسیاری از مواقع هم با یک پیشنهاد بهپایان میرسد.
گاهی اوقات شما در پایان مذاکره با تردید در تصمیمگیری توسط خریدار مواجه میشوید. که در این صورت میتوانید با ارائه یک پیشنهاد خوب این تردید و دودلی را از بین برده و مشتری را ترغیب به خرید کنید.
مثلاً در انتهای صحبتتان مشتری میگوید: ممنون از توضیحاتتان اجازه بدهید کمی فکر کنم و خودم با شما تماس خواهم گرفت. این گونه بهانهها نشانه تردید در خریدار است. در چنین مواقعی میتوانید بگویید: بسیار عالی شما مختارید که خوب در این مورد فکر کنید. ولی اگر تا دو روز دیگر تماس گرفتید من تحویل کالا را برایتان رایگان خواهم کرد. یا هر پیشنهاد جالب دیگری را میتوانید عنوان کنید که مشتری را مجاب به خرید کند.
پیشنهاد مطالعه :
نکته جالب کاربرد فوقالعادهی پیشنهادات در موفق شدن یا نشدن و فروش بیشتر است.
شما میتوانید با ارائه پیشنهادات رد نشدنی مشتری های خودتان را شگفتزده کرده و حرفهای بودن خودتان را به آنها نشان دهید. با این کار نه تنها یک حس خوب را در خریداران به وجود خواهید آورد بلکه بهراحتی خود را از رقبایی که در بازار هدف خود دارید متمایز کرده و خیلی بیشتر و راحتتر میفروشید.
بنابراین چیزی که دانستن آن در این مقطع کاملاً ضرورت دارد اینست که، پیشنهاد رد نشدنی بهقدری قوی و قدرتمند است که باید هسته اصلی کسب و کارتان را تشکیل دهد. پیش از آنکه درگیر هرگونه فعالیت بازاریابی دیگری شوید باید کارتان را با یک پیشنهاد دوستداشتنی عالی شروع کنید.
نکات کلیدی مقاله پیشنهاد به مشتری برای فروش بیشتر
1. نیاز اصلی هر کسب و کاری داشتن یک پیشنهاد عالی است.
2. سؤالاتی که ذهن مردم را در مواجهه با پیشنهادات درگیر خواهد کرد:
- الف) چه چیزی میفروشید؟
- ب) چه نفعی برای من دارد؟
- پ) قیمتش چقدر است؟
- ت) چرا باید حرفتان را باور کنم؟
3. ویژگیهای یک پیشنهاد دوست داشتنی
- الف) بازگشت سرمایه عالی
- ب) شعار اثرگذار
- پ) قابل باور بودن
4. شعار اثرگذار خوب باید:
- الف) واضح باشد
- ب) ساده باشد
- پ) کوتاه باشد
- ت) ایجاد علاقه کند
کلام آخر
در این مقاله از مدیرنو راه ها و روش های جذب مشتری جدید برای فروش بیشتر را شرح دادیم. فهمیدن اینکه برای جذب مشتری بیشتر چه کنیم ، ترکیبی از کمی بینش، روابط عمومی، شناخت بازار هدف و آشنایی به برخی تاکتیکهای تجاری است. همچنین باید توجه داشته باشید که استفاده همزمان از ابزارها و روش های مناسب (آنلاین و آفلاین) کسب و کار شماست که به نتایج خوبی ختم خواهد شد.
به یاد داشته باشید که انعطاف پذیری و امتحان موارد و راهکارهای جدید را در برنامه اجرایی خود قرار دهید تا به نتایجی بهتر از رقبا دست یابید. وقتی روی استراتژیهای برنده پا فشاری کنید، در نتایج نهایی شما نمایان خواهد شد.
منبع: aofund
کلیدواژه ها: روش ها و راه های جذب مشتری در کسب و کار , روش های جذب مشتری برای فروش بیشتر