ورود/ثبت نام

تماس با ما
مرکز تخصصی مشاوره و آموزش کسب‌وکار

مراحل ساده برای رشد شبکه کارآفرینی شما در ایران

در این مقاله میخوانید

سطح:

تخصصی

ویدئو:

ندارد

پادکست:

ندارد
5 راه ساده برای ارتقا شبکه کارآفرینی

در این مقاله از مدیرنو؛ به عوامل و مراحل رشد کارآفرینی و موانع رشد کارآفرینی در ایران می‌پردازیم و به 5 راه ساده برای ارتقا شبکه کارآفرینی اشاره خواهیم کرد. ارتباطات از اصلی‌ترین ارکان تجارت و کسب و کار امروز محسوب می‌شوند. اگر کارآفرین هستید یا قصد راه اندازی یک مجموعه را دارید، داشتن شبکه کارآفرینی قوی به شما کمک می‌کند تا ارتباطات باارزشی با سایر مالکان کسب و کار و کارآفرینان برقرار کنید.

انواع مختلف شبکه‌های کارآفرینی با توجه به مدت زمان فعالیت، نوع صنعت و سطح تجربیات می‌تواند در کارتان به شما کمک کرده و در زمان‌های مواجه با مشکل، راه حل‌های مؤثری به شما ارائه کند. برخی مواقع سؤال پرسیدن از کسانی که در حیطه‌ی مشابه ما فعالیت داشته اند و مسیری که در ذهن ماست را زودتر طی کرده‌اند، به‌طور شگرفی می‌تواند به ما کمک کند.

تمرکز اصلی رشدکارآفرینی بر روی افرادی است که مایل به سرمایه گذاری جدید بوده یا به دنبال گسترش کسب و کار خود هستند. نقش کارآفرینان در توسعه اقتصادی کشور بسیار قابل توجه است. همچنین می توان گفت که رشدکارآفرینی ارتباط تنگاتنگی با توسعه اقتصادی دارد و این یک واقعیت ضروری و غیر قابل انکار است.

بنر میان مقاله فروش

عوامل و مراحل رشد کارآفرین کدامند؟

در گذشته کارآفرینی را یکی از ویژگی‌های ذاتی انسان می‌دانستند و اعتقاد بر این بود که «کارآفرین به دنیا می‌آید و ساخته نمی‌شود». اما امروزه پذیرفته‌شده که می‌توان با شناسایی فرصت‌ها، گسترش امکانات رفاهی، ارائه مشوق‌ها، القای شایستگی‌ها و روحیه تیمی در بین افراد، برنامه ریزی و توسعه مهارت‌ها، عوامل رشد کارآفرینی را گسترش داد.

 

در مقاله حاضر مراحل رشد کارآفرنی را به صورت  5 راهکار ساده برای شما بیان می‌کنیم:

1- با کسب و کار محلی‌تان آشنا شوید

چند میلیون کسب و کار کوچک در کشور وجود دارد، ممکن است بسیاری از افراد کارآفرین هم در محل زندگی شما حضورداشته باشند. جستجوی آنلاین در محل زندگی‌تان برای شرکت در رویدادها و سمینارهای کارآفرینی می‌تواند مفید باشد و فضاهای گسترده‌ای برای ارتباط و شبکه سازی ایجاد نماید.

از معرفی خودتان به‌عنوان مالک یک مجموعه و توضیح درباره برندتان، نترسید. این کار می‌تواند پتانسیل ارتباطی مفید و سودمندی باشد. از طرفی یک معرفی ساده می‌تواند فرصت‌های جدیدی را پیش روی شما بگذارد.

 

2- در اجتماعات آنلاین فعال باشید

فعال بودن و تبلیغات در فضای آنلاین به شما این امکان را می‌دهد با مالکان کسب و کار در سراسر جهان در ارتباط باشید. شما می‌توانید سوالاتی از آنها بپرسید، دیدگاه‌هایتان را به اشتراک بگذارید و روابط بلند مدت خود با آنها را توسعه بخشید. دیگر کارآفرینان نیز متوجه فعالیت شما می‌شوند و تبلیغات دهان به دهان درباره شما بیشتر خواهد شد.

3- با هر کس که روبرو شدید در مورد کارتان صحبت کنید

با چه تعداد افراد در روز مواجه می‌شوید؟

هر شخص پتانسیلی برای ایجاد یک ارتباط جدید است، خواه اینکه خارج از محل کار در حال استراحت و تفریح باشید یا در فرودگاه منتظر پروازتان. توجه داشته باشید هر کس می‌تواند افراد دیگری را به شما معرفی کند. از طرفی وقتی مرتباً با دیگران ارتباط برقرار کنید، مکالمه با افراد غریبه برای شما تبدیل به عادت خواهد شد. بنابراین ارتباطات جدید ایجاد نمی‌شوند مگر اینکه شما این جسارت را در خود ایجاد کنید که با افراد جدید آشنا شوید.

5 راه ساده برای ارتقا شبکه کارآفرینی

بسیاری از ارتباطات کاری ارزشمند، از همین معاشرت های روزمره و معمولی ایجاد می شوند.

 

4- در شبکه‌های اجتماعی فعال باشید

شبکه‌های اجتماعی توئیتر، اینستاگرام، فیس بوک و لینکدین و … هرکدام به نحوی شما را با دیگر کارآفرینان مرتبط می‌کنند.

به‌ راحتی از طریق شبکه‌های مجازی می‌توانید خودتان را معرفی کنید. این شبکه ها بهترین ویترین برای برند شما محسوب می‌شوند و از طرفی از عوامل رشد کارآفرینی شما نیز خواهند شد. اگر تمایل به همکاری با کارآفرینی خارج از محل زندگی‌تان دارید، می توانید از این شبکه‌ها برای برقراری ارتباط استفاده کنید. این روزها شبکه‌های اجتماعی ارتباطات را بسیار آسان و قابل‌ دستیابی نموده‌اند.

اگر یک کارآفرین خاص در حوزه فعالیت شما وجود دارد که خارج از بازار شماست، با او شبکه ارتباطی برقرار کنید،برای اینکار می توانید از شبکه‌های اجتماعی کمک بگیرید. استفاده از شبکه‌های نتورکی، ارتباط برای هر کس را بدون توجه به موقعیت جغرافیایی آسان کرده است.

 

5- به‌طور پیوسته با شبکه ارتباطی‌تان درگیر باشید

پیگیری و درگیر بودن با شبکه کاری‌تان به‌اندازه ایجاد آن مهم است.

وقتی با یک فرد جدید آشنا می‌شوید، مهم است که ظرف مدت 24 ساعت با آن فرد ارتباط برقرار کنید ولی پس از ارتباط اولیه نیز نباید تلاشتان متوقف شود و باید سعی کنید تا در ذهن افراد ماندگار شوید. برای این کار می توانید یک لیست از ایمیل های ارسالی برای شبکه‌تان تهیه کنید و اگر می‌توانید خبرنامه وب سایتتان را برایشان ارسال کنید یا یک گروه در شبکه‌های اجتماعی راه اندازی کنید تا بتوانید با افراد در تماس باشید.

ارسال یک ایمیل ساده به صورت ماهانه، همراه با اخبار و یادداشت‌هایی در مورد کارها و اقداماتی که انجام داده‌اید زمان کوتاهی می‌برد ولی شما را به‌عنوان یک نتورکر قوی نگه می‌دارد.

پیشنهاد مطالعه :

عوامل موثر بر رشد کارآفرینی

عوامل مؤثر بر رشد کارآفرینی در دو دسته شامل: عوامل اقتصادی و غیراقتصادی طبقه‌بندی می‌شوند که از آنها به‌عنوان موانع رشد کارآفرینی در ایران نیز می‌توان نام برد. این عوامل به شرح زیر است:

 

عوامل اقتصادی

  • منابع اقتصادی
  • شرایط اقتصادی
  • سیاست های اقتصادی
  • سیاست های کار
  • سیاست های تجاری
  • سیاست های تعرفه ای
  • مشوق ها و یارانه ها

این عوامل به‌صورت چندبعدی عمل می‌کنند و شامل تمام نیروهایی بوده که برای انجام فعالیت‌های اقتصادی در یک کشور ضروری هستند.

 

عوامل غیراقتصادی

  • عوامل اجتماعی
  • عوامل فرهنگی
  • عوامل شخصیتی
  • فن آوری
  • عوامل آموزشی

این عوامل با ادراک، نگرش و سبک زندگی جامعه سروکار دارند. آنها تا حد زیادی بر سطح انگیزه افراد تأثیر می گذارند.

 

کلام آخر

دلایل زیادی وجود دارد که می‌تواند ثابت کند که رشدکارآفرینی برای توسعه اقتصادی یک کشور امری حیاتی است. برخی از این دلایل عبارت‌اند از ایجاد فرصت‌های شغلی، تشویق تحقیق و توسعه، ایجاد سود و دستاوردهای سودآور، پاداش و غیره. از این رو، پیشرفت و رشدکارآفرینی به کل توسعه اقتصادی کمک می‌کند. بنابراین می‌توان با شناسایی راهکارهای ارائه‌شده در این مقاله، برنامه ریزی و توسعه مهارت‌های رشدکارآفرینی را گسترش داد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در این مورد به صفحه مشاوره کسب و کار مدیرنو مراجعه فرمایید. با ما در ارتباط باشید.

منبع: toppers4u

برچسب ها: عوامل و مراحل رشد کارآفرینی , موانع رشد کارآفرینی در ایران

عضویت
اطلاع از
0 نظر
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات