در این مقاله از مدیران نواندیش؛ به ۵ نکته مهم برای استفاده از استراتژی فروش کسبوکار میپردازیم. یکی از مهمترین اهداف هر کسبوکاری، توسعه یک استراتژی فروش است که بتواند به فروش بیشتر کمک کند. پس موفقیت در آن نمیتواند کار راحتی باشد و از طرفی اکثر کسبوکارها برای اینکه بتوانند در صدر صنعت خود قرارگرفته و ثابتقدم و پیشرو باشند، دائماَ در حال رقابت و دستوپنجه نرم کردن با رقبایشان هستند.
نکات پیشرفت استراتژی فروش کسبوکار
۱-ایجاد احساس فوریت
در زمان اتمام فروش محصولات کسبوکار ، اولین کاری که باید انجام دهید، ایجاد احساس فوریت میباشد. باید در مشتریای که قصد فروش محصول یا خدمت کسبوکار خودتان را به او رادارید، احساسی ایجاد کنید که اگر همین امروز تصمیم به معامله با شما نگیرد، قطعاً یک چیز خاص و ارزشمند را از دست خواهد داد!
برای اینکه بتوانید چنین موقعیتی را برای مشتری ایجاد کنید، چندین راه وجود دارد. برای مثال، ارائه قیمت ویژه برای زمان محدود، میتواند مشتری شمارا برای تصمیمگیری تحریک کند. پیشنهادهایی که باعث سرمایهگذاری و یا کاهش هزینههایشان شود، میتواند توجه آنها را جلب نماید.
۲–صحبتهایتان را به حداقل برسانید.
یکی از رایجترین اشتباهات فروشندگان در هنگام فروش محصولات کسبوکار ، صحبت بیشازاندازه است. این عکسالعمل خصوصاً در فروشندگان تازهوارد به میزان زیادی دیده میشود. باید بهجای صحبت زیاد، سعی کنید یک گفتگوی متقاعدکننده و تا حد ممکن انجام دهید.
زمانی که کمتر صحبت میکنید، بهطور مستقیم و غیرمستقیم به مشتریانتان این حس را انتقال میدهید که شما فروشندهای نیستید که فقط میخواهد کالا و خدمتش را بفروشد و یا به گفتار دیگر، فروشنده تحمیلی نیستید. وقتی کمتر صحبت میکنید، به مشتری این امکان را میدهید تا بتواند بهتر به محصولات و خدمات شما فکر کرده و درباره آنها تصمیم بگیرد تا اینکه بخواهید در میان افکارش پریده و حواسش را پرت کنید.
۳-محصولات فروش کسبوکار خودتان را بشناسید.
شما باید بهتر از هر کس دیگری محصولات و خدماتتان را بشناسید. شاید مشتری سؤالات زیادی درباره محصول داشته باشد و باید این اطمینان را به او بدهید که پاسخ تمام پرسشهای او را میدانید. اگر آشنایی کافی با محصولتان نداشته باشید، بازتاب خیلی بد و ضعیفی از شما و محصولتان منعکس خواهید کرد، که درنهایت مشتری را برای خرید مردد میکند.
وقتی درزمینه کاریتان اطلاعات کافی داشته باشید، احتمال فروش در کسبوکار شما بیشتر خواهد شد. همچنین، زمانی که سؤال یا پیامی برایتان میآید، در پاسخگویی به آن شتاب کرده و هرچه سریعتر جوابش را بدهید. سعی کنید در طول چند دقیقه جواب مشتری را بدهید، چون در این صورت شانس فروشتان بیشتر خواهد شد.
۴– تسلط به هر نوع اعتراض و ایراد و مخالفتی تسلط
یکی از عمدهترین موانع در فروش که باید کاملاً به آن اشراف لازم را داشت، ایراد گرفتن مشتریان از محصول و خدمات شماست که منجر به نفروختن محصول میشود. پس شما باید به ایرادات رایجی که در خرید محصولتان وجود دارد و یا شاید مطرح شود، مسلط شوید.
مدیران فروش در پروسههای کسبوکار از اهمیت و جایگاه به سزایی در رشد و توسعه مجموعه برخوردارند. دراینبین نوع و شدت عملکرد این مدیران میتواند تضمینکننده بقا یا شکست کسبوکار باشد. مدیران فروش موفق فرصتهای جدیدی را در تعامل با بازار و مشتریان خود خلق مینمایند و همین امر باعث تمایز اینگونه مدیران فروش با سایر همکارانشان است. در مقاله “اصول مهم و اساسی در مدیریت فروش” از مدیران نواندیش، به این موضوع میپردازیم.
۵-تا آخرین زمان در کنار مشتری باشید.
زمانی که مشتری در حال تصمیمگیری است، شما باید در کنارش حضورداشته باشید. اگر مشتری را در فرآیند تصمیمگیری به حال خود رها کرده و در کنارش نباشید، مشتری به خرید محصول شما مردد میشود. تا جایی که امکان دارد در کنار مشتری بمانید. این کار نشان میدهد که شما از محصولتان مطمئن بوده و نسبت به آن آگاهی دارید. اگر آنها به فروشتان نه گفتند، فوراً تسلیم نشوید.
در عوض میتوانید قبل از اینکه شمارا ترک کنند، به گفتگویتان با آنها پیرامون محصول ادامه بدهید، و مجدداً نظر آنها را راجع به خرید آن محصول جویا شوید. قبل از اینکه آنها بهطور کامل میز مذاکره را ترک کنند و بهطور کامل درخواستشان را رد کنند، مطمئن شوید که برای آخرین بار از آنها پرسیدید. قطعاً نباید یک سؤال را در زمانهای مختلف بپرسید، بلکه باید درخواستتان را هر بار در قالبهای گوناگون امتحان کنید.
فروش کسبوکار را به اتمام برسانید.
چندین راه برای افزایش شانستان در نهایی کردن فروش محصولات و خدمات کسبوکار وجود دارد. تعمیم دادن آنها با توجه به کسبوکار خودتان، میتواند باعث افزایش درصد موفقیتتان در فروش شده و باعث افزایش درآمدتان گردد. قطعاً این ۵ مورد در ساخت استراتژی فروش کسبوکار شما بسیار مؤثر خواهد بود.
منبع : briantracy