در این مقاله از مدیران نواندیش؛ به تبلیغات بنری یا تبلیغات بومی میپردازیم. طراحی ، بخشی بنیادی و جداییناپذیر از بازاریابی است. افراد به رنگها، شکلها و جملههایی خاص واکنش نشان میدهند. پس بسیار ضروری است که مطمئن شوید ارتباطات بازاریابی شما به خوبی طراحیشده باشد.
به دلیل وجود تغییرات دائمی در بازاریابی و ظهور کانالهای تبلیغاتی جدید مانند رسانههای اجتماعی، لازم است که طراحی نیز تغییر کرده و تکامل پیدا کند. در زیر تلاش کردهایم که نگاه دقیقتری به طراحی در بازاریابی داشته باشیم. ببینیم که چگونه تبلیغات بومی در حال پیشرفت هستند.
آیا تبلیغات بنری هنوز هم کارایی دارد؟
بنرها درگذشته یکی از محبوبترین و کارآمدترین روشهای بازاریابی بودند. بهطور سنتی، تبلیغات بنری به بنرها و آگهیهای فیزیکی گفته میشود که در مراسمهای مختلف در محل کسب و کار به نمایش گذاشته میشوند. اما با ظهور بازاریابی اینترنتی، بنرها و آگهیهای تبلیغاتی دیجیتالی بهشدت محبوب شدهاند.
از دید یک طراح، بنرها بهشدت محدودکننده هستند. بنرها اندازههای محدودی دارند و ناشران این بنرها مجبور هستند وب سایتهای خود را دستکاری کرده تا با اندازه آگهیها متناسب شود. و درنتیجه این محدودیتها در طراحی بنرها باعث شده که بسیاری از وب سایتها از انتشار تبلیغات بنری خودداری کنند.
آیا تبلیغات بومی گزینه بهتری برای بازاریابی است؟
در سالهای اخیر ظهور و پیشرفت تبلیغات بومی (Native advertising) باعث کمرنگتر شدن تبلیغات بنری شده است.
نمونههایی از تبلیغات بومی مانند اینفوگرافیک و مقالات دارای اسپانسر (یعنی محتوایی که توسط یک برند یا ناشر خاص برای انتشار در بلاگهای پرمخاطبتر تهیه میشود) ثابت کردهاند که ارزش بیشتری برای مخاطبان دارند. و نسبت به تبلیغات بنری که تنها برای برقراری ارتباط با پیامهای بازرگانی طراحی شدهاند، توجه بیشتری را به خود جلب میکنند.
منتشرکنندگان و سازندگان تبلیغ بیشک علاقه زیادی به تبلیغات بومی دارند زیرا آن را بهعنوان روش نوینی برای جذب مخاطب میدانند که محتوای آن ارزش بیشتری برای خوانندگان در مقایسه با تبلیغات سنتی دارد. طبق آمار بهدستآمده، ۷۰ درصد مردم مایلاند از طریق محتوا در مورد یک کالا آگاه شوند نه تبلیغات سنتی.
قبل از صرف زمان ارزشمند و پول زیاد برای خلق محتوا، ابتدا باید موارد متعددی را سنجید.
تبلیغات بومی بیشتر بر اهمیت محتوای باکیفیت تأکید دارد. تا بدینوسیله با ایجاد اعتماد در مورد کالای عرضهشده به مخاطبان آگاهی دهد.
مزایای تبلیغات بومی
۱– تبلیغات بومی ازنظر اندازه بهمراتب محدودیتهای کمتری ایجاد میکند. به بازاریابها و طراحان اجازه میدهد که آزادانه و با خلاقیت بیشتری عمل کنند.
درواقع درست است که با یک بنر به ابعاد ۲۵۰ در ۲۵۰ پیکسل میتوان کارهای زیادی انجام داد. اما با اینفوگرافیک های بیپایان میتوان صدها روش مختلف را برای تبلیغات در پیش گرفت.
۲– به دلیل ماهیت رقابتی بازاریابی آنلاین و آفلاین، کسب و کار ها دائما در تلاش هستند که فضایی را در گوشهای از ذهن مصرف کننده به خود اختصاص دهند. مطمئناً طراحیهای فوقالعاده و بسیار زیبای تبلیغاتی در ذهن مشتریان حکشده و در خاطر آنها باقی میماند.
۳– بهطورکلی تبلیغات بومی در ایجاد آگاهی نسبت به یک برند خاص و هدایت افراد موفقتر از تبلیغات بنری است. درنتیجه بازاریابها توجه بیشتری به تبلیغات بومی نشان داده و به مزیتهای فراوان آن ایمان آوردهاند.
بازاریاب ها چگونه میتوانند خود را برای تغییرات در تبلیغات بومی آماده کنند؟
منبع: Tech
پبیشتر بدانید: مشاور تبلیغات و برندینگ کسب و کار